Лайм

"Міс Україна Всесвіт" Анна Неплях назвала свою вагу та показала фото до збільшення губ

Модель розповіла, як боролася із зайвими кіло

Перед Новим роком "Міс Україна Всесвіт-2021" Анна Неплях зізналася, що у квітні важила 72 кг, і це був її особистий максимум. Дівчина прийняла своє тіло, полюбила його, але все ж вирішила позбутися зайвих сантиметрів.

У вересні 2021 року на тлі розставання з хлопцем Анна сильно схудла, повернулася до моделінгу та пройшла кастинг на "Міс Україна Всесвіт". В Instagram-історіях королева краси розповіла, скільки важить зараз та як на неї вплинули численні дієти.

Фото: https://www.instagram.com/neplyah/

При зрості 173 см Анна Неплях важить 61,5 кг. Індекс її маси тіла становить 20,5, що відповідає нормі. 41,4 кг її ваги складають м'язи, а жир – 28,4%.

"Міс Україна Всесвіт" зізналася, що випробувала різні суворі дієти, але врешті-решт переглянула своє ставлення до схуднення.

"Ви не знайдете дієти, на якій я не сиділа. Кефіри, білкові, гречані, вибачте, я навіть оцет пила. Добре, що мозку вистачило ніколи не доводити себе до блювоти, - написала Неплях. - Можу сказати одне: всі вони не ефективні, і що нижчий калораж і скидання, то більше ви потім наберете і зірветеся. І так по колу".

Сьогодні Анна вважає, що найкращий спосіб привести своє тіло у бажану форму – змінити спосіб життя та стежити за здоров'ям.

"Немає нічого ефективнішого, ніж піклуватися про своє тіло з любов'ю, здоровий сон, спорт, водний баланс і найголовніше - збалансоване харчування, без обмежень, 3-4 рази на день маленькими порціями", - написала вона.

Фото: https://www.instagram.com/p/CU2HMPzMcs9/

Також Неплях заперечила, що заради корекції фігури особи вдавалася до пластики - видалення жирових грудочок Біша між виличними м'язами. "Міс Україна Всесвіт" показала фото з 2017 року, коли вона ще не набрала вагу. Також на знімку вона зображена з натуральними губами до збільшення за допомогою ін'єкцій.

"У мене немає жодної пластичної операції", - заявила вона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024