Лайм

Тернистий шлях через сльози та біль: "Міс Україна Всесвіт" Анна Неплях підбила підсумки 2021 року

Модель згадала події в хронологічному порядку

Переможниця конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт-2021" Анна Неплях зізналася, що 2021 рік був для неї не найпростішим. За цей час відбулися різні події: були важкі випробування, проблеми зі здоров'ям, а також багато нових емоцій.

На своїй сторінці в Instagram дівчина поділилася, що пережитий досвід не завжди буває приємним. Але торік були моменти, які хочеться запам'ятати на все життя. "Це будуть не хвастощі а-ля "оцініть мій рік", а реальна історія без прикрас. Адже успіх - це не просто красива картинка, а тернистий шлях через сльози, страхи та біль", - написала Неплях.

Анна розписала весь рік по місяцях та згадала найяскравіші події 2021 року. Вона розповіла про післяопераційний карантин, нові подорожі та довгоочікувану зустріч "з тим самим". Також українська модель згадала, як потрапила на “Міс Україна Всесвіт-2021”: “Проходжу кастинг на “Міс Україна Всесвіт”. А разом з тим, щоранку вмиваюся потоком хейту в мій бік", - відверто сказала вона.


"У листопаді всі сили витрачаю на підготовку до конкурсу. Попадаю в аварію, розбиваю машину. Розстаюся з хлопцем. Хочеться плакати як ніколи. У грудні лечу до Ізраїлю на фінал конкурсу. Виснажена, бо працюю без єдиного вихідного з вересня. У повній хронічній втомі зриваюся в Париж, щоб відзначити з подругою Новий рік. 2021, дякую, що жива! Дякую за емоції та можливості" - підсумувала модель.

Нагадаємо, Анна Неплях стала переможницею конкурсу "Міс Інтерконтиненталь Україна-2017" та представляла Україну на конкурсі "Міс Інтерконтиненталь 2017" у Хургаді. Загалом за престижний титул боролися 65 кандидаток. У жовтні 2021 року дівчина змагалася з 14 іншими фіналістками на конкурсі "Міс Україна Всесвіт-2021" у Києві, де посіла перше місце та здобула довгоочікуваний титул.

  • "Міс Україна Всесвіт" Анна Неплях заступилася за супутницю заступника міністра у скандалі з відвертою сукнею. В Instagram-історіях королева краси назвала ситуацію "огидним знущанням".
  • Анна Неплях висловилася про свій виступ на конкурсі "Міс Всесвіт-2021". Дівчина впевнена, що якщо людина не може вплинути на обставини, вона завжди може змінити своє ставлення до ситуації.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024