Лайм

У ситкома "Як я зустрів вашу маму" з'явиться сиквел - над назвою серіалу довго думати не довелося

Головну роль в серіалі зіграє Гіларі Дафф

Популярний ситком "Як я зустрів вашу маму" отримає сиквел. Як пише Variety, стрімінговий сервіс Hulu замовив виробництво серіалу з доволі очікуваною назвою "Як я зустріла вашого тата" - в ньому головною героїнею стане жінка, яка розповість синові історію знайомства з його батьком.

Фрагмент ситкому "Як я зустрів вашу маму" Фото: Variety

Головну роль в серіалі зіграє Гіларі Дафф ("Оптом дешевше", "Історія Попелюшки"). Як новий ситком буде пов'язаний з оригіналом (і чи буде взагалі), поки невідомо.

Авторами ситкому виступлять Ісаак Аптакер та Елізабет Бергер, відомі драмою "Це ми". Компанію їм складуть творці "Як я зустрів вашу маму" Картер Бейз і Крейг Томас - вони виступлять виконавчими продюсерами.

Ситком "Як я зустрів вашу маму" виходив на каналі CBS з 2005-го по 2014 рік. Основою сюжету стала розповідь одного з головних героїв - Теда Мосбі, який нібито в 2030-му році описує дітям події його життя в Нью-Йорку початку 2000-х років до знайомства з майбутньою дружиною. Серіал є володарем шести премій "Еммі" та безлічі інших нагород.

  • Раніше стрімінговий сервіс Netflix опублікував звіт за перший квартал 2021 року, оголосив найбільш рейтингові проекти і анонсував прем'єри на найближчий час. Чекаємо цього року продовження "Відьмака" й трилера "Ти".
  • Читайте також на theLime, як Двейн "Скеля" Джонсон не вліз у спорткар на зйомках бойовика "Червоне повідомлення". Режисерові довелося змінити сцену в сюжеті.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ