Лайм

Ахтем Сеітаблаєв у день народження доньки показав її розкішні весільні фото

Фанати оцінили святкові кадри та приєдналися до привітань

11 січня старшій дочці Ахтема Сеітаблаєва Назли виповнилося 27 років. На честь особливого дня український та кримськотатарський кіноактор і режисер вирішив показати красиві світлини з дня весілля іменинниці, яке відбулося у вересні у турецькому місті Кемер.

У своєму блозі в Instagram знаменитість опублікував відповідні кадри. "З Днем народження, Нани! Ти вже зовсім доросла, доню. Сумую, обіймаю, люблю! Бажаю вам з Рустемом доброго спільного шляху в житті. У повазі, любові та підтримці", - зворушливо привітав дочку люблячий батько.

Фото: instagram.com/seitablaiev

Фото: instagram.com/seitablaiev

На святкових знімках Назли з'явилася у розкішному весільному вбранні, з виразним макіяжем та об'ємною зачіскою, в руках у неї був пишний букет живих квітів. Її обранець Рустем для особливого дня обрав класичний костюм світло-блакитного відтінку, який доповнив взуттям коричневого кольору.

Фото: instagram.com/seitablaiev

Фото: instagram.com/seitablaiev

Шанувальники приєдналися до привітань. Вони бажають іменинниці багато щастя, любові і розуміння. Ось деякі коментарі підписників: "Вітаємо красуню Назли з днем народження! Згадуємо той прекрасний весільний вечір, ті емоції, і те щастя, яке нам подарувала ваша прекрасна сім'я", "Мої вітання! З днем народження, Назли", "З іменинницею", "Нехай завжди буде щаслива!", "Вітаю! Бажаю іменинниці багато щастя та здоров'я", "Вітаю з днем народження доньки! Довгих та щасливих років життя", "З днем народження красуню-доньку", "Щастя та кохання", "Щастя молодій сім'ї".

Фото: instagram.com/seitablaiev

Відомо, що Назли також працює акторкою. Вона почала зніматися з чотирьох років, дебютувавши разом із батьком у Олеся Саніна в "Мамаї". Назли – не єдина дочка українського режисера. Також у нього є молодша дочка Сафіє (16.12.2009), і двоє синів – Селім та Анатолій. Своє особисте життя сім'я Сеітаблаєва афішує вкрай рідко. Ахтем Сеітаблаєв працював над такими відомими фільмами: "Хайтарма", "Чужа молитва" та "Кіборги".

  • Ахтем Сеітаблаєв розлучився з другою дружиною. З кінопродюсеркою Іванною Дядюрою він розстався через 10 років стосунків, 8 з яких пара була в офіційному шлюбі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа