Лайм

Леонід Куравльов потрапив у реанімацію з пневмонією - актор у важкому стані

85-річний виконавець ролі Афоні потребує кисню

Російський актор Леонід Куравльов, відомий за ролями у фільмах "Іван Васильович змінює професію", "Афоня", "Сімнадцять миттєвостей весни", "Міміо", "Найчарівніша та найпривабливіша" та іншихм радянських хітах, опинився у реанімації з пневмонією.

Видання Starhit повідомляє, що стан 85-річного чоловіка оцінюється як важкий. Куравльова госпіталізували в Москві 6 січня з високою температурою та проблемами з диханням, і зараз йому потрібна киснева підтримка.

Фото: Вікіпедія

"Він на кисні, оскільки легені вражені, під цілодобовим наглядом медиків. Сатурація прийшла в норму, температура знижується, як і тиск", - йдеться у повідомленні.

Виконавець ролей Афоні та Жоржа Мілославського давно має проблеми зі здоров'ям. ЗМІ писали про деменцію та депресію актора, а влітку 2021 року йому знадобилася допомога лікарів після падіння вдома. Діти Леоніда Куравльова стежать за його станом у лікарні. Його син Василь повідомив, що тест на коронавірус актора був негативним.

Останніми роками Леонід Куравльов вів спосіб життя самітника. Після смерті дружини Ніни у 2012 році він став рідше з'являтися на публіці та незабаром перестав зніматися у кіно.

Леонід Куравльов - один із ревних шанувальників Володимира Путіна. 2014 року він підписав звернення діячів культури на підтримку окупації Криму. В інтерв'ю російський актор називав Росію "порятунком світу", заявляв, що Захід прагне її "знищити", і що іноземцям не знайомі поняття "доброти" та "душі".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео