Лайм

Настя Каменських у Мексиці влаштувала показ спокусливої пляжної моди – як одягається співачка

Артистка любить дивувати ефектними образами

Відпустка в теплих країнах – це ідеальна можливість продемонструвати фанатам найкраще пляжне вбрання. Настя Каменських знає це як ніхто інший, тому користується нагодою, поки відпочинок у сонячній Мексиці ще не закінчився.

На своїй сторінці в Instagram виконавиця регулярно публікує свіжий контент та розповідає про свої враження. Так, на одному з останніх фото Каменських з'явилася у спокусливому пляжному одязі: купальнику з яскравим принтом на зав'язках та чорно-білих штанях із легкої тканини. Чорний капелюх та сонцезахисні окуляри квадратної форми зробили її образ максимально ефектним. У такому вигляді співачка вирушила на прогулянку місцевим пляжем.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

На другому знімку артистка позувала в не менш яскравому вбранні: вона обрала бікіні з квітковим принтом, поверх якого одягла різнокольорову накидку з напівпрозорого матеріалу. Також Настя використала для цього образу головний убір і насамкінець розпустила кучеряве волосся.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

На третій фотографії Каменських з'явилася у трендовому пляжному костюмі: короткі шорти та топ із ефектним вузлом у зоні декольте вдало підкреслили форми зірки. Вона завершила літній аутфіт тонкою підвіскою на шиї та акуратними сережками.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Шанувальники не перестають захоплюватися приголомшливими образами знаменитості, тому в коментарях під публікаціями залишають безліч компліментів: "Яка красива", "Настя, ви супер!", "Все круто, не слухайте заздрісників", "Таких ідеальних фотографій я ще не бачив", " Настя, ти бомба", "Ну що за красуня?", "Класні образи", "Ти просто принцеса", "Яка лялечка!".


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Нагадаємо, Настя Каменських – українська співачка, акторка, ведуча, суддя та наставниця українського вокального шоу "Х-Фактор". З 2017 виступає під псевдонімом NK. У 2006 році разом з Олексієм Потапенком створила дует "Потап і Настя", який проіснував до 2017 року. У 2019 році вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підпишіться на канал theLime і дізнайтеся більше про них.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували