Лайм

Monatik привітав молодшого сина з днем народження та показав його найкращі фото

Платон святкує свій маленький ювілей

12 січня у сім'ї Дмитра Монатика та Ірини Демичової свято – молодшому синові пари виповнюється 5 років. У день народження Платона зірковий тато присвятив імениннику зворушливий допис та показав кумедні фотографії із сімейного архіву.

Monatik опублікував в Instagram серію кадрів, де хлопчик демонструє свою артистичність. Ювілей хлопчика сімейство Монатиків святкує у США, і це було їхньою давньою мрією.

Фото: instagram.com/monatik_official

"Три роки тому, перебуваючи в турі по США Love it Ритм, я загадав бажання, яке згодом вписував у кожен список новорічних бажань! "Поїхати в тур по США всією сім'єю і обов'язково відвідати Universal Park!!!" Я такий щасливий, що саме у твій перший ювілей, у твій п'ятий день народження, ми перебуваємо у нашій спільній мрії!", - написав співак.

Фото: instagram.com/monatik_official

Артист описує свою дитину, як фантастичного, артистичного хлопчика, який любить фантазувати та здатний перетворитися на будь-якого персонажа. Крім того, за словами тата, Платон має приголомшливе почуття гумору та міміки.

Фото: instagram.com/monatik_official

"Я так хочу, щоб усі твої мрії збувалися, швидше, ніж ти їх зможеш придумати! А ми з мамою завжди поруч! Пишаємося і переживаємо. Любимо шалено! Ви з братом наші найкращі друзі! Мрію повернутися сюди ще не раз щасливими та здоровими!" З вашими з братом дружинами та дітьми. І так, як виявилося, це працює, загадую прямо зараз! У твій день! З днем народження тебе, наш коханий мрійник Платоша! Ви з братом наше все!" - зворушливо звернувся до сина-іменинника співак.

.

Фото: instagram.com/monatik_official

Фото: instagram.com/monatik_official

Фото: instagram.com/monatik_official

Фото: instagram.com/monatik_official

Ірина Демичова теж привітала Платошу у соцмережі, показавши милий ролик, зібраний із сімейних кадрів.

"Платоша, обожнюємо твою неймовірну багатосторонню Особистість! Такий юний, лише 5 років, а вже такий мудрий! Ви з Данечкою наше все! Твори, посміхайся, танцюй, насолоджуйся життям! Любимо Вас безмежно і безмірно сильно" - написала дружина Монатика.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від IrinaMonatik (@irinamonatik)


Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео