Лайм

Після вбивства оператора зброярка фільму з Алеком Болдвіном подала до суду – нові деталі справи

Як бойовий патрон міг опинитися в пістолеті актора

Зброярка фільму "Іржа", на зйомках якого Алек Болдвін застрелив оператора, подала до суду на постачальника реквізиту. 25-річна Ханна Гутьєррес-Рід стверджує, що компанія поширювала на знімальному майданчику холості патрони упереміш із бойовими.

BBC пише, що Гутьєррес-Рід вимагає від Сета Кенні та його компанії DQ Arm and Prop LLC відшкодування збитків. Постачальник реквізиту поки не коментував позов, але в грудні він заявив, що бойові патрони ніяк не могли потрапити на майданчик від нього.

Галина Хатчінс загинула після пострілу Алека Болдвіна на зйомках фільму "Іржа" Фото: Getty Images

Нагадаємо, що у жовтні 2021 року Алек Болдвін під час репетиції на зйомках вестерну "Іржа вистрілив із револьвера і влучив у Галину Хатчінс. Актор не знав, що реквізитна зброя заряджена бойовими патронами. Операторка з України отримала смертельну рану та померла у віці 42 років.

В інтерв'ю Болдвін заявив, що "не натискав на курок", і що ніколи не націлив би на когось заряджений пістолет. Прокуратура поки не висунула актору кримінального звинувачення, але він зіштовхнувся з кількома позовами про недбалість та порушення правил безпеки на зйомках.

Алек Болдуін каже, що не натискає на курок Фото: Getty Images

У судових документах зброярки Гутьєррес-Рід йдеться, що після стрілянини поліція виявила на майданчику сім куль, ймовірно бойових. Вони лежали в ящику з холостими боєприпасами, призначеними для використання акторами в якості реквізиту.

За словами зброярки та її адвоката, Кенні та його компанія "створили небезпечні умови на знімальному майданчику без відома Ханни Гутьєррес Рід". "Боєприпаси були представлені як муляжі, проте вони містили як муляжі, так і бойові патрони", - йдеться у позові.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні