Лайм

Синові Нікіти Добриніна та Даші Квіткової виповнилося півроку - як зараз виглядає малюк

Мама хлопчика показала милі фото

13 січня синові Нікіти Добриніна та Даші Квіткової виповнилося 6 місяців. З цієї нагоди переможниця "Холостяка-9" показала, як підріс їхній з чоловіком маленький "хлопчик - свято".

Молода мама опублікувала в Instagram серію милих фото з карапузом, зробленими біля новорічної ялинки. На всіх знімках обличчя малюка осяяне щасливою усмішкою. Милі кадри Даша супроводила теплими словами.

Леву виповнилося півроку Фото: instagram.com/kvittkova

"Півроку тому життя подарувало нам найемоційнішого, життєрадісного, балакучого та солодкого хлопчика на світі. Кожен день з тобою не схожий на попередній. Ти наш хлопчик - свято. З тобою нам точно нудьгувати не доведеться. 6 місяців нашому великому маленькому серцю", - написала дружина екс-Холостяка.

Даша Квіткова із сином Фото: instagram.com/kvittkova

Фотографії викликали розчулення та захоплення у шанувальників пари. Вони назвали малюка "солодким пиріжком", "сладуном", "бутузиком" та "пупсиком". Також багато хто здивувався, як Лев швидко підріс.

"Який же він красень. Вже півроку, як швидко летить час", "Який дорослий, красень", "Як швидко ростуть чужі діти", "Такий він гарненький. Дуже схожий на Дашу", "Так швидко росте", "Який він класний, закохана у нього", - пишуть підписники Квіткової.

6-місячний Лев із мамою Фото: instagram.com/kvittkova

Герой 9 сезону шоу "Холостяк" Нікіта Добринін та його переможниця Даша Квіткова стали батьками 13 липня. Пара не стала приховувати обличчя первістка, і показала малюка одразу після його народження. Подружжя ґрунтовно готувалося до пологів і навіть запросила фотографа, щоб зробити пам'ятні знімки.

Так син Нікіти й Даші виглядав одразу після народження Фото: instagram.com/kvittkova

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В мережі підозрюють, що Дженніфер Лопес та Бен Аффлек розлучаються - співачка зробила неоднозначну заяву

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолій Анатоліч заявив, що електронні черги в ТЦК не працюють - шоумен поділився своїм досвідом та висновками

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров вперше прокоментував тему стосунків з батьком, який пішов із сім'ї - співак намагався налагодити спілкування з ним