Лайм

Чоловік поскаржився лікарю на шум у вусі - причина змусить вас скривитися

Історія, яку відчути на власній шкурі точно не захочеться

40-річний Зейн Веддінг поплавав у басейні, після чого у нього з'явився дивний дискомфорт у лівому вусі. Як з'ясувалося пізніше, до чоловіка у вухо якимось чином заліз тарган і залишався там упродовж трьох днів.

Зейн викупався в місцевому басейні в Окленді, Нова Зеландія, де на нього чекав неприємний сюрприз. За словами Веддінга, вже після повернення додому у вусі з'явилося дивне відчуття – здавалося, ніби воно закладене. Про це пише видання CNN.

Фото: stocksnap

"Я використав кілька спеціальних крапель, щоб прибрати дискомфорт у вусі, а пізніше тієї ж ночі заснув на дивані. Але коли я прокинувся вранці, моє вухо все ще мене непокоїло, тому я пішов прямо до лікаря", - розповів Зейн.

Фахівець спочатку подумав, що у вухо потрапила велика кількість води, що стало причиною проблеми. Лікар порадив чоловікові піти додому та просушити вухо феном. "Я пішов від лікаря без жодного полегшення. Більшу частину вихідних я провів, лежачи на боці або дуючи у вухо феном. Коли мені доводилося вставати, у мене відразу паморочилася голова. На вихідних я перепробував все: вушні свічки, стрибки на одній нозі, жування жуйки я пішов на пробіжку - все, що я міг придумати, щоб вухо прочистилося".

Через кілька днів марних спроб Веддінг знову записався на прийом до іншого лікаря. За словами Зейна, як тільки фахівець зазирнула йому у вухо, вона сказала: "Боже мій, мені здається, у вас у вусі завівся тарган".

Фото: CNN

Лікарка витягла мертвого таргана: процедура зайняла менше п'яти хвилин. "Кожного разу, коли вона торкалася його, я просто уявляв, як вона роздавлює таргана об мою барабанну перетинку, так що я не був ідеальним пацієнтом. Це було миттєве полегшення… Я відчув дивний звук, як тільки лікарка прибрала його", - сказав Веддінг.

"Щойно я зрозумів, що це була комаха, все зійшлося воєдино... Ось чому вода у мене у вусі рухалася, навіть коли я був нерухомий. Це був тарган, який рухався в моїй голові. Також я зрозумів, що кожен рух у моєму вусі був тарганом. Я відразу подумав, що всі вихідні накачував голову гарячим повітрям і готував таргана у вушному каналі. Мені стало погано", - додав чоловік.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підпишіться на канал theLime і дізнайтеся більше про них.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil