Лайм

Кайлі Дженнер влаштувала свято на честь майбутньої дитини - гості дарували люксові речі

Стать малюка вона не розсекретила

Кайлі Дженнер, яка ось-ось стане мамою, влаштувала baby shower - традиційну в США вечірку, де майбутні батьки приймають вітання та подарунки для малюка. Знімками зі свята 24-річна модель поділилася зі своєю 300-мільйонною аудиторією в Instagram.

Зірка реаліті-шоу "Сімейство Кардаш'ян" опублікувала серію знімків, серед яких є і з животом. І, судячи з його розмірів, Кайлі народить вже найближчим часом. Для сімейного свята бізнесвумен обрала обтислу сукню білого кольору і доповнила образ масивними прикрасами.

Фото: instagram.com/kyliejenner

Зазвичай такі заходи роблять у рожево-блакитних тонах і розкривають стать дитини, проте Кайлі цього робити не стала. Тепер шанувальники в коментарях розгадують за формою живота, кольорами басейну та пакувальних пакетів, хто ж народиться. Одні вирішили, що Дженнер чекає на сина, тоді як інші пишуть, що хлопчику не дарували б прикраси Tiffany.

Фото: instagram.com/kyliejenner

Фото: instagram.com/kyliejenner

А деякі взагалі думають, що модель вже народила, але приховує це від них. Мовляв, свято було ще у грудні, а фотографії ці архівні.

Нагадаємо, що для Кайлі Дженнер та її бойфренда Тревіса Скотта це буде друга дитина. Пара вже виховує 3-річну дочку Стормі.

Фото: instagram.com/kyliejenner

Фото: instagram.com/kyliejenner

Фото: instagram.com/kyliejenner

Фото: instagram.com/kyliejenner

Фото: instagram.com/kyliejenner

  • Кайлі Дженнер стала першою жінкою у світі, яка набрала 300 млн підписників в Instagram. Раніше найпопулярнішою дівчиною на платформі була співачка Аріана Ґранде.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників