Лайм

Солістка гурту KAZKA схудла на 30 кг - співачка розповіла, як їй це вдалося

Олександра Зарицька неймовірно пострункішала

Олександра Зарицька помітно схудла: співачка скинула цілих 30 кг, і тепер почувається ще впевненіше. Солістка гурту KAZKA вирішила розповісти, як їй вдалося досягти таких вражаючих результатів.

У програмі "Неймовірна правда про зірок" артистка зізналася, що позбутися зайвих кіло вона вирішила не через критику, яку постійно чує на адресу своєї фігури, а за власним бажанням. "Люди постійно кажуть, якою треба бути. Я вже до цього звикла", - каже Саша.

Олександра Зарицька схудла на 30 кг Фото: instagram.com/kazka.band

Худнути співачка почала на "Танцях з зірками", і за час участі у проекті скинула 20 кг. Нещодавно Зарицька знову повернулася до танців і займається з партнером по кілька разів на тиждень. Олександра зазначає, що фізичні навантаження допомагають їй ставати стрункішою.

"Зараз я знову починаю танцювати: по 3-4 години на день тричі на тиждень", - каже вона. Окрім танців, Зарицька ходить до дієтолога, який допоміг їй скоригувати харчування. Сьогодні співачка може похвалитися чудовим результатом – мінус 30 кг, і це за один рік.

Співачка повернулася до танців Фото: instagram.com/kazka.band

Шанувальники не впізнають струнку Сашу, і закидають компліментами під свіжими знімками в Instagram.

"Вау! Ось це зміни! Я тебе не впізнав", "Як ти пострункішала! Танці пішли на користь. Приголомшлива дівчина", "Схудла так помітно", "Яка струнка стала", "Здорово схудла", "Виглядаєш чудово", - захоплюються підписники.

Солістка гурту KAZKA до схуднення Фото: instagram.com/kazka.band

  • Раніше учасниця "Танців з зірками" Євгенія Власова розповіла, як підтримує молодість та фігуру після 40 років. Співачка не соромиться свого віку, стежить за харчуванням та регулярно займається спортом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024