Лайм

Селін Діон скасувала концерти через проблеми зі здоров'ям - на що хворіє співачка

Зірка послідувала порадам лікарів

Селін Діон скасувала 16 концертів свого світового турне з медичних причин. 53-річна канадська співачка сказала, що страждає від "важких та постійних м'язових спазмів", які заважають їй виступати.

У Instagram артистка вибачилася перед шанувальниками, але вирішила поставити здоров'я на перший план.

"Я дійсно сподівалася, що до цього часу зі мною все буде гаразд, але схоже, що мені просто потрібно бути більш терплячою і дотримуватися режиму, який прописують мої лікарі, - написала Діон. - Я буду така рада повністю одужати і не можу дочекатися, коли знову повернуся на сцену".

Фото: Getty Images

Селін Діон найбільш відома своєю піснею з фільму "Титанік" "My Heart Will Go On", за яку отримала дві премії "Греммі" у 1998 році. Після цього вона стала світовою зіркою і однією з найпродавніших артистів усіх часів: платівки Діон розійшлися тиражем 200 мільйонів по всьому світу.

Останніми роками здоров'я співачки обговорювали через її сильне схуднення: після смерті чоловіка Рене Анжеліла у 2016 році зірка помітно втратила вагу. У зв'язку із цим Селін Діон навіть довелося зробити заяву для стурбованих фанів.

Фото: Getty Images

"Я все життя була худою. У моїй сім'ї ні в кого немає зайвої ваги, - розповідала вона в інтерв'ю. - Це правда, що я трохи схудла. Все нормально, нічого страшного. Я роблю це для себе. Я хочу відчувати себе сильною, красивою, жіночною та сексуальною. Люди кажуть: "Вона дуже схудла", але я багато працюю. Мені подобається рухатися, і схуднення приходить разом із цим".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ