Лайм

Вілл Сміт станцював з 85-річною мамою в день її народження: зворушливе відео

Шанувальники були в захваті від побаченого

Американський актор Вілл Сміт зворушливо привітав свою маму Керолайн із 85-річчям. Знаменитість станцював з нею під хіт Вітні Г'юстон "I Wanna Dance with Somebody" ("Я хочу потанцювати з ким-небудь").

Відео із запальним танцем Сміт опублікував у своєму блозі у Instagram. Також він підготував для мами оригінальне привітання: "85 сьогодні! З Днем Народження, мамо! Давайте танцювати до 100 років", - написав люблячий син.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Will Smith (@willsmith)

У кадрі Вілл з'явився у світлих штанах та рожевій футболці, тоді як Керолайн обрала святкове вбрання: вона була в білосніжній блузці з мереживом і спідниці з чорною квітковою обробкою внизу. Жінка підкреслила яскравий образ взуттям на невисокій платформі та аксесуарами.

Щасливі мама та син станцювали після ситного застілля. Вони продемонстрували ритмічні рухи на вулиці, поряд стояв гарно накритий стіл.

Фото: instagram.com/willsmith

Мама зірки Керолайн працювала шкільною вчителькою, а батько Віллард Керрол Сміт-старший – інженером. Батьки актора розійшлися, коли Віллу було 13 років, але офіційно розірвали шлюб лише у 2000-му році. У 2016-му році батько Сміта помер.

У листопаді 2021 року Вілл випустив мемуари з однойменною назвою "Вілл", у яких заявив, що хотів убити Вілларда. Таке бажання у знаменитості виникло після того, як він став свідком жорстокого поводження його батька з матір'ю. Сміт зізнався Керолайн, що хотів зважитися на самогубство, бо відчував себе "боягузом", тому що не міг зупинити насильство в їхній родині. У актора є старша сестра на ім'я Памела та молодші брат із сестрою - близнюки Гаррі та Еллен.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни