RU  UA

Дізнатися

Олександр Усик висловився проти партнерських пологів із дружиною: Це її справи

Пара виховує трьох дітей

Професійний український боксер Олександр Усик чесно зізнався, що негативно ставиться до партнерських пологів. Чоловік впевнений, що це процес досить інтимний та делікатний, а його присутність у пологовому залі може лише завадити.

Детальніше про свою позицію чемпіон світу з боксу у надважкій вазі за версіями WBA Super, IBF, WBO та IBO розповів на "Екзамені" у Маші Єфросиніної. При цьому Усик заявив, що готовий повністю підтримати свою жінку під час пологів, але буде переживати за неї "в коридорі".

Фото: instagram.com/usykaa

"Моя позиція – не бути присутнім на пологах. Я люблю шалено свою леді, але це її справи. Я буду поряд з нею, але в коридорі. Я своїй дружині сказав: любов моя, все що завгодно, але не це… Я буду переживати, дивитися, як вона кричить. Якщо я подумаю, що лікар робить їй боляче, я ж буцну його зі злості", - висловився з цього приводу спортсмен.

Олександр одружився у 2009 році. З майбутньою дружиною Катериною він познайомився ще під час навчання у школі. У шлюбі у пари народилося троє дітей: Єлизавета, Кирило та Михайло. Донька спортсмена займається танцями, старший син футболом, а молодший – тенісом. Незважаючи на продуктивний робочий графік, багатодітний батько більшу частину свого вільного часу присвячує дітям. Також він не приховує, що готовий підтримати доньку та синів у будь-яких їхніх починаннях.

Фото: instagram.com/usykaa

До слова, Усик – православний християнин. Після бою з Ентоні Джошуа він сказав в інтерв'ю, що "боровся, щоб славити свого Господа Ісуса Христа".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие