Лайм

Сергій Бабкін із дружиною відсвяткували Водохреще оголеними у снігу

Пара влаштувала банний день із пірнанням у кучугур снігу

19 січня на свято Водохреще багато православних християн купаються в ополонці, але традиційне омивання можна здійснити й іншим способом. Так, співак Сергій Бабкін та його дружина Сніжана напередодні свята сходили у баню, після чого голяка пірнули у сніг.

"З Хрещенням, Дорогі! Міцної Віри, Кришталево чистих Думок, Барвистості в усіх Ваших Проявах! Будьте здорові!" - написав Сергій Бабкін поруч із фото, на якому занурюється у басейн із крижаною водою.

Фото: https://www.instagram.com/babkin_official/

В Instagtram-історіях співак показав відео, на якому лежить у снігу після лазні, поки хтось засипає його снігом за допомогою лопати.

Сніжана Бабкіна після 40 хвилин у бані сіла прямо в кучугуру снігу. На фото жінка позувала оголеною, прикрившись дубовим віником.

Фото: https://www.instagram.com/snezhana_babkina/

"З Хрещенням, дорогі! Чистого неба над головою, світлої радості, нескінченного щастя, здоров'я міцного вам і вашим сім'ям! Нехай ваш внутрішній дух буде бадьорим!" – побажала вона.

Фото: https://www.instagram.com/snezhana_babkina/

  • На честь Водохреща шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво вирішив ближче познайомитися з традиціями українців та пірнув у ополонку.
  • Телеведучі Катя Осадча та Юрій Горбунов на Водохреще не стали занурюватися у крижану воду, але вбралися у традиційні вишиванки та тепло привітали людей.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця