Лайм

Ектор Хіменес-Браво вирішив зрозуміти традицію українців на Водохреще і вперше пірнув у ополонку

Кулінар поділився своїми відчуттями

Щороку 19 січня українці святкують Водохреще, яке завершує низку новорічних свят. Головною традицією цього дня є занурення у крижану водойму, і з кожним роком бажаючих здійснити цей обряд стає дедалі більше. У 2022 році пірнути в ополонку наважився шеф-кухар з Колумбії Ектор Хіменес-Браво.

Суддя "МастерШеф" зізнався, що довго не наважувався зануритися в морозну воду, але бажання зрозуміти, чому ця традиція така важлива для українців, взяло гору. 50-річний кулінар показав в Instagram, як занурювався у водойму, а також поділився своїми емоціями. Тепер колумбієць розуміє, чому українці - найбільш вольовий, свободолюбний та нескорений народ.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ектор Хіменес-Браво (@hectorjimenezbravo)

"Фактично, ти пірнаєш у холодну воду, а за відчуттями - тисяча кинджалів пронизують тебе (дякую, Джек) і приходить очищення. Фізичне, духовне, ніби новий "ти" виходить з води, а старі думки, бажання та образи залишаються там, у полоні холоду і льоду. Це було так шокуюче і так швидко, що я просто заплутався у власних руках. Непередаваний досвід! Адреналін не пояснити словами. Настільки розбурхує тіло і розум!"

Хіменес-Браво не пошкодував, що наважився спробувати традицію українців на Водохреще. "Висновок один - хочу ще", - наголосив кухар.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков