Лайм

Віка з "НеАнгелів" відповіла хейтерам на звинувачення у використанні фотошопу

Люди не вірять, що можна мати таку фігуру

Вікторія Сміюха відпочиває на Мальдівах, звідки регулярно ділиться з дописувачами свого блогу знімками у купальниках. І поки одні захоплюються фігурою екс-учасниці "НеАнгелів", інші шукають каверзу: через тонку талію і сталевий прес зірку звинуватили в любові до фотошопу. Співачка дала відсіч.

Виконавиця заявила в Instagram, що не ретушувала фігуру, а її тіло - результат тривалих тренувань. Ще в школі Віка поставила за мету зробити собі кубики на животі. На підтвердження своїх слів Сміюха виклала ще один кадр, де демонструє "талію-аномалію".

Фото: instagram.com/vikanablack

"Про прес та талію-аномалію. Запідозрили в любові до фотошопу й понеслося. З деяких коментарів ЗМІ створили новинний PR. Дивно, дуже. Мій характер влаштований за принципом "бачу ціль - не бачу перешкод"! Справа була давно, ще в школі. Метою були кубики на животі. Навіщо? Хз, треба!", - пояснила співачка.

Шанувальники підтримали співачку та підтвердили, що фігура Вікі справді ідеальна.

"Хочу розчарувати заздрісників. Випадково в Одесі на пляжі бачила Віку. Вона не просто доглянута чарівна дівчина. У неї реально витончена шикарна ідеальна фігура. І це не фотошоп", - написала одна з дописувачок.

"Хто був на ваших концертах, особливо в перших рядах (як ми) не сумніваються, що граму фотошопу тут немає", "Прес справжній", - запевняють інші.

Фото: instagram.com/vikanablack

  • Надія Матвєєва здивувала своєю неймовірною фізичною формою. 53-річна телеведуча опублікувала кілька знімків у бікіні, і її підтягнута фігура викликала справжній фурор в Instagram.
  • А фотографія Насті Каменських у бікіні збентежила людей. Співачка любить дивувати своїх шанувальників пікантним контентом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита