Лайм

Віка з "НеАнгелів" влаштувала фотосесію в бікіні та вразила сталевим пресом

Фанати засипали артистку компліментами

Ексучасниця "НеАнгелів" Вікторія Сміюха, яка нещодавно емоційно освідчилася у коханні бойфренду, показала фото з відпочинку. Так, співачка з'явилася у яскравому бікіні та вразила фанатів спортивною фігурою.

На своїй сторінці у Instagram артистка опублікувала відповідні кадри. Сміюха позувала у купальнику яскраво-блакитного кольору на сонячних Мальдівах. "Головний спонсор цієї публікації – спорт!" – написала Вікторія під серією літніх фото.

Фото: instagram.com/vikanablack

Уважні шанувальники не могли не помітити, що виконавиця виглядає просто чудово, тому в коментарях під публікацією залишають для неї безліч компліментів. Хтось навіть припустив, що залишатися у чудовій фізичній формі зірці допомагає не лише спорт, а й вдала генетика.

Фото: instagram.com/vikanablack

"Вікторія, що ви творите своєю красою!", "Яка гаряча! Красуня!", "Прекрасна генетика", "Я осліп", "Це незрівнянні фоточки", "Боже, яка ви красуня", "Просто супер", "Нема слів. Яка краса!", "Вікторія, ви дуже красива", "Спорт - найкраща інвестиція в наше життя", "Дуже солодка!" - висловилися користувачі мережі з приводу пляжних знімків співачки.

Фото: instagram.com/vikanablack

Нагадаємо, Вікторія Сміюха – українська співачка, яка виступає під псевдонімом VIKTORIA. Раніше вона була учасницею жіночого поп-гурту "НеАнгели", який розпався через 15 років існування. Тривалий час знаменитість зустрічалася каскадером Іваном Стрижаковим, але до весілля справа так і не дійшла. 2021 року співачка зізналася, що пішла від чоловіка через те, що він зраджував їй. Сьогодні у Сміюхи є коханий, з яким вона щаслива у стосунках. Нещодавно Вікторія натякнула на те, що незабаром може піти під вінець.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкології

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували