Лайм

Злата Огнєвіч поділилася архівним дитячим фото – як виглядала співачка

Зірка народилася у Мурманську

Головна героїня "Холостячки-2" Злата Огнєвіч зворушила шанувальників архівною фотографією. Вона показала, як виглядала в дитинстві та розповіла детальніше про той період свого життя.

На своїй сторінці у Instagram артистка виклала відповідний кадр. Майбутня зірка була позувала у сукні з яскравим принтом, а на голові у маленької дівчинки виднівся величезний бант. Завершувало святковий образ взуття, підібране в тон до сукні. Юна Злата дивилася в об'єктив допитливим поглядом.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

"Десь на далекій півночі. Я ще не знаю, що мені приготувало життя, але вже дуже люблю співати і взагалі – дуже цікаво, що навколо", - написала виконавиця.

Злата Огнєвіч (справжнє ім'я – Інна Бордюг) народилася в Мурманську у сім'ї військового хірурга та вчительки російської мови та літератури. Також вони жили в Ленінграді та Мінську. Музикою Огнєвіч почала займатись у Криму, у Судаку, куди переїхала з батьками у п'ять років. Але становлення Злати як співачки відбулося вже у Києві, коли вона стала випускницею Київського інституту музики ім. Глієра за спеціалізацією "джазовий вокал".

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Співачка кілька разів брала участь у Нацвідборі на "Євробачення", але не здобула перемоги. Успіх посміхнувся їй у 2013 році – зірка представляла Україну на популярному пісенному конкурсі в Мальме з піснею "Gravity", на якому посіла 3-е місце.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

В 2021 році Огнєвіч стала головною героїнею другого сезону українського реаліті-шоу "Холостячка". У фіналі знаменитість обрала Андрія Задворного. Проте пара розсталася через деякий час. Задворний сказав, що в нього зникли почуття до Злати. Для дівчини це стало повною несподіванкою, адже раніше між ними не було ані сварок, ані непорозумінь.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Максим Галкін відреагував на жахливий ракетний обстріл гіпермаркету в Харкові

Максим Галкін відреагував на обстріл Харкова. Артист висловив співчуття потерпілим

Мадонна "побила горшки" з коханим після року стосунків

Мадонна розірвала стосунки з молодим коханим. Причиною розриву став напружений робочий графік артистки

Український комік Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, вийшов на зв’язок

Військовий Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, показав свіже фото. Чоловік у колісному кріслі прогулювався разом зі своєю дружиною