Лайм

Брітні Спірс звинуватила батька у прослуховуванні будинку та розтраті її мільйонів

Суд відбудеться у липні

Американська поп-співачка Брітні Спірс, яка нещодавно з образою висловилася про сім'ю, звинуватила батька у прослуховуванні будинку та розтраті її фінансів. По цій справі буде проведено окремий судовий розгляд.

Адвокат артистки Метью Розенгарт звинуватив Джеймі Спірса в ухиленні від відповідних звинувачень. Уточнюється, що Джеймі наказав службі безпеки отримати доступ до мобільного телефону зірки та облікових записів iCloud, а також прослуховував її в спальні за допомогою спеціального пристрою. Про це пише видання Page Six.

Батько Брітні Спірс Фото: Getty Images

Алекс Вайнгартен, адвокат Джеймі Спірса, відповів Розенгарту і сказав, що "жодного прослуховування не було", на що Розенгарт подав заяву від Шерін Ебаді, колишнього агента ФБР, найнятого Брітні, щоб з'ясувати правду. Ебаді, який проводить судово-медичні розслідування, заявив, що Спірс "причетний до правопорушних дій".

Брітні Спірс зі своєю родиною Фото: Getty Images

Також колишній агент ФБР відшукав колишнього співробітника служби безпеки Брітні Олексія Власова. Той зізнався, що одержав від батька знаменитості наказ таємно встановити пристрій у спальні співачки. Власов стверджував, що за артисткою шпигували з 2016 по 2018 роки.

Суддя Бренда Пенні зазначила, що обидві сторони зможуть обговорити питання про підслуховування та розтрату майна безпосередньо під час слухання. За словами судді, судовий розгляд відбудеться у липні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття

Український гуморист назвав причину, чому його не взяли до лав ЗСУ

Володимир Жогло не зміг потрапити на фронт через проблеми зі здоров'ям - гуморист та шоумен розповів, як ходив до військкомату