Лайм

На "МастерШеф. Битва сезонів" назвали імена учасників: хто побореться за звання найкращого кухаря

Усього буде 20 учасників

У грудні на каналі СТБ завершився 11 сезон шоу "МастерШеф", переможцем якого став Богдан Шинкарьов. Тепер на головній кухні країни зійдуться кулінари минулих сезонів, щоб з'ясувати, хто з них гідний звання найкращого кухаря.

Прем'єра кулінарного шоу "МастерШеф. Битва сезонів" відбудеться вже цієї суботи, 22 січня. Глядачі зможуть спостерігати за епічною боротьбою найяскравіших учасників проекту, які приїхали із різних куточків України. Хто увійшов у 20-ку нового сезону – далі у матеріалі.

Олександр Цвігун (Ірпінь)

Олександр – талановитий юний кулінар. У 19 років він поїхав набиратися досвіду до Польщі у найкращому ресторані міста Щецина. Шеф йому довіряв, і тому ближче до кінця роботи Сашко вже був сушефом і допомагав навчати новеньких. Юний фахівець став фіналістом на "МастерШеф. Професіонали"-2. Зараз розвиває українську гастрономію, і українська кухня – його головна любов.

Фото: СТБ

Катерина Велика (Київ)

Перш ніж стати кулінаром, Катерина володіла туристичною фірмою. Велика була учасницею 5-го сезону шоу "МастерШеф", де дійшла до суперфіналу.

Фото: СТБ

Дмитро Баліта (Львів)

Дмитро родом із Прикарпаття. Закінчивши політехнічний університет, вирішив не повертатися до Калуша і знайшов роботу у Львові. Займається фотостудією та проведенням весіль. Готував завжди, це одна з його улюблених справ. Коли лишився сам у Львові, почав розбиратися у кулінарії. Любить готувати гарячі страви та випічку. Хоче відкрити доставку їжі. Фіналіст шоу "МастерШеф"-10.

Фото: СТБ

Олександр Білодєд (Харків)

Олександр захоплюється кулінарією з дитинства, але кухарем так і не став. На вимогу батьків вибрав професію бухгалтера. Пробував свої сили у першому сезоні "МастерШеф", але не пройшов кастинг. Опускати руки не став: сів за кулінарні книги, а ночами підробляв на кухні одного з харківських ресторанів різноробом. У другому сезоні кулінарного шоу Білодіду пощастило більше – він пройшов відбір і навіть став фіналістом.

Фото: СТБ

Анжела Липська (Одеса)

Анжела – одна з найяскравіших учасниць 8 сезону. Вона вегетаріанка, любить прогулянки у лісі та єднання з природою, космосом. Їй подобається шокувати людей своїм віком, адже вона має свій секрет молодості та краси. Жінка стверджує, що часто бачить страви уві сні – таким чином Всесвіт посилає їй рецепти.

Фото: СТБ

Віктор Перехрест (Київ)

Вітя все дитинство був хуліганом. Мама сама виховувала його з братом і працювала двірником заради кімнати у гуртожитку, яку їй виділила держава. Вітя - старший син, тому багато домашніх обов'язків лягли на його плечі. Готувати він навчався у мами, а потім у училищі. На 4 сезон проекту "МастерШеф" він пішов, щоб змінити своє життя та життя своєї родини на краще. Після шоу працював у відомих столичних ресторанах, а потім загорівся ідеєю покращити харчування дітей та молоді. Тож кілька сезонів був шеф-кухарем у скаутському таборі.

Фото: СТБ

Павло Серветник (Херсонська область)

Павло за освітою програміст, але довго не міг знайти свого покликання. Паша займався музикою, спортом, мистецтвом, але раптом захопився кулінарією. Він став читати книги, працювати в ресторанах, а через півтора роки став шеф-кухарем. Це звання допомогло йому стати учасником проекту "МастерШеф. Професіонали", яке він у підсумку виграв. Після перемоги у шоу Павло відточував свою майстерність за кордоном.

Фото: СТБ

Андрій Колесник (Харків)

Андрій – учасник шоу "МастерШеф"-3. Веселий позитивний хлопець любить розповідати анекдоти. Після участі у проекті значно виріс у професійному плані.

Фото: СТБ

Владислав Міцкевич (Київ)

Цього учасника глядачі пам'ятають по 8-му сезону шоу, де він дійшов до фіналу. Після проекту він почав працювати бренд-шефом та шефом у трьох ресторанах, дуже багато навчався та працював над собою. Потім Влад брав участь у "МастерШеф. Професіонали"-2.

Фото: СТБ

Анастасія Кобиляцька (Харків)

Настя – переможниця "МастерШеф. Кулінарний випускний". Після проекту навчалася на кондитера у школі Альона Дюкасса у Парижі. Вже провела безліч майстер-класів для дітей та дорослих. Бере участь у кулінарних конкурсах, змагається з дорослими та не боїться конкуренції. Учасниця "МастерШеф. Професіонали"-2, працює шеф-кондитером.

Фото: СТБ

Дмитро Шевченко (Київ)

Дмитро відомий глядачам з шоу "МастерШеф. Професіонали" як Шева Дімарик. Шевченко займається кулінарією вже понад 10 років, любить готувати для сина, якого вважає головним критиком. Активно займається спортом та прагне довести своє тіло до ідеалу.

Фото: СТБ

Наталка Петрик (Львів)

Готувати дівчина розпочала у студентському гуртожитку Львівського національного університету, де навчалася на юриста. Любов до кулінарії привела Наталку на кухню "МастерШеф"-6. Після участі в кулінарному шоу пишнотіла красуня вирішила спробувати себе у моделінгу та перемогла у шоу "Модель XL".

Фото: СТБ

Олег Ковальчук (Коростишів)

Олег – фіналіст шоу "МастерШеф"-6. До того, як стати кухарем, чоловік був пов'язаний із похоронним бізнесом. Але захоплення кулінарії кардинально змінило його життя: Ковальчук переглянув свій раціон харчування та зайнявся спортом. Чоловік схуд на 24 кг, і тепер є мотиватором для багатьох людей. Олег любить вигадувати на домашній кухні нові рецепти та розробив власний бренд здорової їжі.

Фото: СТБ

Владислав Цимбалюк (Київ)

Влад працював на кухні понад 10 років, а потім став м'ясником. Проте він завжди мріяв бути першокласним кухарем і тому прийшов на "МайстерШеф. Професіонали-3" і став фіналістом. Після участі у проекті Цимбалюк став шеф-кухарем одного з ресторанів Києва.

Фото: СТБ

Вадим Бжезінський (Кам'янське)

Вадим, якого глядачі знають як Пава, – переможець 7 сезону "МастерШеф". Хлопець із простої сім'ї, його мама – швачка, а тато, коли був живий, працював на заводі. Вадим з дитинства хотів стати кухарем, але не мав можливості вчитися. Дивився кулінарні блоги та готував нові страви для своєї дівчини. А потім переміг у кулінарному шоу та прославився на всю країну.

Фото: СТБ

Яна Балог (Київ)

До перемоги у 10 сезоні шоу "МастерШеф" Яна жила в Ужгороді та навчалася на медика. Дуже любить готувати, особливо кондитерські вироби. Обожнює Лізу Глинську і вважає її своїм прикладом. Усі друзі Яни люблять її десерти, хвалять кулінарні здібності.

Фото: СТБ

Серафім Дерега (Біла Церква)

Серафім брав участь у 11 сезоні. Хлопець не захотів йти стопами батька і бути священиком, оскільки бачить себе на кухні. Спочатку тато не схвалював вибір сина, але потім упокорився. У вільний від кулінарії час хлопець експериментує з зачісками, тату та пірсингом.

Фото: СТБ

Олександр Кривець (Київ)

Сашко – фіналіст шоу "МастерШеф"-11. Харизматичний хлопець навчається на режисера, любить знімати та монтувати відео, грає на піаніно. Окрім творчості, Олександр любить командувати та хоче навчитися керувати персоналом.

Фото: СТБ

Ірина Раковчен (Київ)

Іра – керівник двох кофеїн. Крім того, вона дуже любить готувати, тож прийшла на 10 сезон шоу "МастерШеф". Також Ірина - професійна спортсменка: майстер спорту з бадмінтону, багаторазова чемпіонка України та багато разів вигравала європейські змагання.

Фото: СТБ

Руслан Лучков (Херсон)

Руслан працює актором травесті-шоу під сценічним ім'ям Лоліта Амбер. Але акторська діяльність не приносить бажаних гонорарів, тож хлопець додатково працює офіціантом. Робота у ресторані дуже його приваблює, тому він мріє стати кухарем. Часто готує вдома та любить експериментувати зі смаками. Суперфіналіст 9 сезону "МастерШеф".

Фото: СТБ

  • Телеканал СТБ також готує до показу 12-й сезон шоу "Холостяк". Героєм нового сезону став Алекс Топольський – українець, який побудував успішний бізнес у США. Прем'єру шоу заплановано на весну 2022 року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil