Лайм

Кейт Міддлтон провела зустріч у модній трикотажній сукні та пальті: як одягається герцогиня

Дружина принца Вільяма обрала образ у бежевих тонах

Кейт Міддлтон продовжує приємно дивувати громадськість вишуканими вбраннями. Нещодавно вона вийшла у світ у трендових широких штанах, а цього разу з'явилася в модній трикотажній сукні та пальті.

Разом зі своїм чоловіком принцом Вільямом Кейт відвідала Clitheroe Community Hospital у Ланкаширі. Герцоги поспілкувалися з волонтерами, співробітниками та пацієнтами, дізнавшись у них про те, як пандемія коронавірусу вплинула на життя та роботу. Також подружжя розпитало, яка підтримка надається медикам за рахунок гранту програми Charities Together. Кейт та Вільям стали покровителями NHS Charities Together у грудні 2020 року. Фотографії із заходу опубліковані на сторінці королівської родини у Instagram.

Фото: Getty Images

Фото: instagram.com/dukeandduchessofcambridge

Під час візиту герцоги познайомилися і з чотирилапими помічниками – собаками-терапевтами. 6-річний Джаспер та 10-тижневе цуценя кокапу Альфі допомагають пацієнтам легше пережити складні періоди у житті. Міддлтон пограла з Альфі, взявши його на руки.

Фото: instagram.com/dukeandduchessofcambridge

Герцогиня Кембриджська була у трикотажній сукні міді від Iris and Ink, замшевих чоботях на підборах, а завершувало образ пальто із кашемірової вовни від бренду Massimo Dutti. Також на ній були сережки від Missoma, вартість яких 100 доларів.

Фото: instagram.com/whatbritishroyalswore

Основа гардеробу Кейт Міддлтон у холодну пору року – це різні пальта. Під них вона одягає як класичні штани та светри, так і спідниці різної довжини, і святкові сукні. Наприклад, у бежевому пальті з кашемірової шерті герцогиня вже щонайменше тричі з'являлася на публіці.

  • Раніше Кейт Міддлтон прикрасила ялинку на Різдво у яскравому святковому вбранні. На знімках вона позувала у червоному кардигані Miu Miu з білим комірцем, а також у чорних штанах.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа