Лайм

На Алека Болдвіна подали до суду за наклеп - у актора вимагають 25 млн. доларів

Позов подали через коментарі в інтернеті

Незабаром після трагічної стрілянини на зйомках фільму "Іржа" Алек Болдвін зіткнувся з новими проблемами. На актора подали до суду через коментар, який він залишив в інтернеті про родичку загиблого морського піхотинця, повідомляє CNN.

Фото: Getty Images

Болдвін пожертвував 5000 доларів сім'ї капрала Райлі Дж. Макколлума, який загинув 26 серпня 2021 року під час теракту терориста-смертника в Кабулі. Незабаром актор виявив, що його сестра брала участь у мітингах, які закінчились штурмом Капітолію США 6 січня 2021 року. Болдвін - переконаний противник Трампа, тому різко висловився про участь жінки у заворушеннях у своєму Instagram. За це він зіткнувся зі звинуваченнями у наклепі та позовом на 25 млн доларів.

3 січня сестра солдата Ройс Макколлума опублікувала фотографію натовпу біля пам'ятника Вашингтону на сторінці, щоб відзначити "річницю участі в демонстрації". 6 січня 2021 року прихильники Дональда Трампа зібралися біля Капітолію США на знак протесту проти затвердження Конгресом результатів виборів 2020 року. Багато бунтівників відтіснили барикади, увірвалися до будівлі Капітолію і спровокували хвилю насильства.

Фото: Wikipedia

Болдвін побачив пост Ройс і почав надсилати їй повідомлення в Instagram. "Коли я послав долари за вашого покійного брата, зі щирої поваги до його служби цій країні, я не знав, що ви були учасником заворушень 6 січня", - написав він.

Ройс Макколлум заявила, що її ніколи не затримували, не звинувачували і не засуджували за будь-який злочин, пов'язаний із участю у заворушеннях. Вона відповіла актору, що "протести у країні цілком законні", і що вона вже поговорила з ФБР.

Болдвін продовжив суперечку. "Ваша діяльність призвела до незаконного знищення державного майна, смерті співробітника правоохоронних органів. Я зробив репост вашої фотографії. Удачі." – написав він.

Приблизно через 20 хвилин після того, як Болдвін розмістив фотографію жінки у своєму Instagram, вона "почала отримувати ворожі повідомлення від послідовників актора". У позові йдеться, що Болдвін розумів, що його дії призведуть до "шквалу загроз і ненависті" у бік Ройс. Також стверджується, що після цього інша сестра солдата та його вдова почали отримувати "ненависні повідомлення та навіть погрози смерті".

Тепер сім'я Макколлума вимагає суду присяжних. Крім недбалості та наклепу, вони звинувачують Алека Болдвін у вторгненні у приватне життя та навмисному заподіянні шкоди, вимагаючи компенсацію у розмірі 25 млн. доларів.

  • Після вбивства оператора Галини Хатчінс на знімальному майданчику "Іржі" зброярка фільму подала до суду. У адвокатів дівчини, яка відповідає за зброю на зйомках, є своя версія того, як бойовий патрон міг опинитися в пістолеті Алека Болдвіна.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші