Лайм

Памела Андерсон розлучається з п'ятим чоловіком через рік після весілля

Екс-закохані вже живуть окремо

Акторка і модель Памела Андерсон подала на розлучення зі своїм п'ятим чоловіком Деном Хейхерстом. За словами інсайдера, їхній роман був "пандемічним вихором", який вичерпав себе.

Зірка "Рятувальників Малібу" подає на розлучення у своїй рідній Канаді, де вона і її чоловік, який нині проживає окремо, живуть з тих пір, як одружилися напередодні Різдва 2020 року. Про це пише видання Page Six. "Ден виявився недоумком - він був недобрим і не підтримував її. Вони краще пізнали один одного, і при цьому Памела зрозуміла, що Ден насправді не той", - висловилася з цього приводу людина із близького оточення пари.

Фото: Heather Ross

"Наразі між ними немає дружніх стосунків, тому що Памела вирішила, що їх більше нічого не пов'язує. Ден не ставився до неї так, як вона хотіла б", - додала вона.

Фото: Heather Ross

Ден Хейхерст працював охоронцем у 54-річної Андерсон. Їхні романтичні стосунки зав'язалися під час карантину, а рішення одружитися пара прийняла через кілька місяців бурхливого роману. "Я саме там, де мені потрібно бути, - в обіймах людини, яка мене щиро любить", - сказала тоді акторка.

Спочатку Андерсон "подобалось бути зі звичайним хлопцем, який може поміняти лампочку", але тільки цього виявилося замало, адже чоловік не зміг задовольнити інші її потреби. "Памела любить так само щиро, як і живе", - сказав інсайдер.

Фото: instagram.com/pamelaanderson

Стосунки Памели і Дена почалися зі скандалу, тому що колишня дружина Хейхерста звинуватила Андерсон в тому, що вона зруйнувала їхню сім'ю. Екс-дружина чоловіка прожила з ним п'ять років, у шлюбі у них з'явилося троє дітей. "Сумно, що люди святкують і підбадьорюють їх. Все це почалося з обману, заперечення та руйнівного вибору для всіх причетних людей", - заявила скривджена жінка.

Фото: instagram.com/pamelaanderson

Нагадаємо, вперше Памела вийшла заміж у 1995 році за музиканта Томмі Лі. Від цього шлюбу акторка народила двох синів, Брендона та Діалана. Другим чоловіком Андерсон став рокер Кід Рок. Потім зірка двічі виходила заміж за Ріка Соломона – у 2007 та 2014 роках.

У січні 2020-го повідомлялося, що Памела стала дружиною 74-річного Джона Пітерсона. Пара нібито одружилася в Малібу, але вже через 12 днів розлучилася. Декілька днів потому з'ясувалося, що вони не були одружені офіційно. Таємне "весілля" виявилося лише інсценуванням.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У віці 79 років помер знаменитий британський актор, відомий за фільмами "Титанік" і "Володар перснів"

Британський актор Бернард Гілл помер у 79 років у колі родини - він зіграв у фільмах Титанік та Володар перснів - фільмографія знаменитості

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску