Лайм

Я тебе завалю: Злата Огнєвіч попросила допомоги через погрози агресивного чоловіка

Співачка публічно попросила про допомогу

Злата Огнєвіч попросила допомоги через переслідування чоловіка, який погрожує їй смертю. Співачка поділилася в Instagram відео, на якому кривдник їде за нею на машині та обіцяє "завалити".

За словами Огнєвіч, чоловік на ім'я Вадим Лебідь переслідує її вже більше 3 років, але останнім часом ситуація погіршилася. Через це героїня шоу "Холостячка" звернулася до мера Києва Віталія Кличка, президента Зеленського та поліції.

Фото: https://www.instagram.com/zlata.ognevich/

"Я більше не можу мовчати, - написала Огнєвіч. - У даній ситуації я просто беззахисна жінка, яку не перший рік (вже більше 3-х років) переслідує неадекватний чоловік і НІХТО за цей час не зміг вирішити мою проблему. Він продовжує свої переслідування, які почастішали останнім часом… Я хочу справедливості для себе. Я хочу справедливості для тих жінок, які не відчувають себе в безпеці і наражаються на насильство. Тому що моя ситуація - також один із видів насильства. Допоможіть мені!"

Злата зняла на відео, як чоловік під'їжджає до неї на сірому автомобілі, відчиняє вікно і починає погрожувати.

"Якщо я тебе ще раз побачу по телевізору, я тебе завалю н***й. Або тата твого", - каже він. Також чоловік заявляє, що не боїться мера і пропонує поїхати до райвідділку поліції: "Ти ж розумієш, що я тебе не чіпатиму. Мені треба просто поспілкуватися з твоїм татом".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ZLATA OGNEVICH (@zlata.ognevich)

Злата Огнєвіч відмовилася коментувати ситуацію, але запевняє, що це не піар та не розвага. "Дане відео я виставила на загальний огляд, тому що більше НЕ МОЖУ МОВЧАТИ, - написала вона. - Сподіваюся, цього разу мене почують і зможуть допомогти".

Фото: https://www.instagram.com/zlata.ognevich/

Справжнє ім'я Злати Огнєвіч – Інна Бордюг. Її батько, якого згадують у відео, – військовий хірург Леонід Григорович Бордюг. Сім'я жила в Росії та Білорусі, а коли Златі виповнилося 5 років, переїхала до Криму. За даними реєстру YouControl, батько співака очолює центр первинної медичної допомоги Судакського міського центру.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші