Лайм

Обзивав свинею та коровою: Джанет Джексон розповіла, як Майкл Джексон знущався з неї через вагу

Зізнатися зірка наважилася тільки зараз

Американська співачка та акторка Джанет Джексон розповіла, що її старший брат Майкл Джексон знущався над нею через зайву вагу. Коли дівчинці було 11 років, артист вигадував для неї образливі прізвиська, такі як "свиня", "корова" та "кобила".

Подробицями давньої історії Джанет поділилася у новому документальному фільмі "Джанет", який вийде в ефір 28 та 29 січня. "Були часи, коли Майк дражнив мене і обзивався. Свиня, кобила, корова", – зізналася 55-річна співачка. Про це пише видання Consequence Soud.

За словами самої Джанет, вона почала набирати вагу під час зйомок в американському ситкомі "Хороші часи". Вона зізналася, що тоді дуже переживала через нову роль, тому стрес заїдала. "Коли я відчуваю стрес або щось мене справді непокоїть, їжа мене заспокоює", - заявила зірка.

Сестра Майкла Джексона також додала, що тоді сміялася з прізвиськ, які їй вигадував брат, але в душі їй було дуже прикро. "Він сміявся над цим, і я теж сміялася, але десь усередині було боляче. Коли хтось каже, що ти занадто багато важиш, це, безперечно, впливає на тебе", - сказала Джанет.

Фото: Getty Images

Джанет Джексон є наймолодшою дитиною у сімействі Джексонов. У 2012 році вона вийшла заміж втретє за катарського бізнесмена Віссам аль-Мана, з яким зустрічалася протягом двох років. У 2017 році артистка народила первістка – хлопчика батьки назвали Ісса. У тому ж році громадськість дізналася про розлучення пари після п'яти років шлюбу.

Фото: Getty Images

Майкл Джексон, старший брат Джанет, помер 25 червня 2009 року. Виконавця не стало через передозування лікарськими препаратами, зокрема пропофолом. Його лікар Конрад Мюррей зробив Майклу Джексону ін'єкцію пропофолу і залишив артиста самого. Через дві години співака було знайдено мертвим.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків