Лайм

Сніжана Єгорова зробила скандальну заяву: Я підтримую Путіна

Знаменитість продемонструвала проросійську позицію

Скандальна Сніжана Єгорова публічно заявила про підтримку президента Росії Володимира Путіна. Відома своїми українофобськими заявами телеведуча та акторка закликала українців переглянути відео за участю голови РФ, за що отримала нову порцію критики.

Відповідну заяву знаменитість зробила на своїй сторінці у Facebook. "Я підтримую Володимира Путіна! І нехай ця таблетка від безумства очистить ваш мозок від темного боку свідомості! Дивіться як акт екзорцизму!!! Якщо не хочете, щоб на пекло перетворився ваш дім!" - висловила свою думку Єгорова.

Фото: .facebook.com/snezhana.egorova

Через деякий час телеведуча опублікувала нову публікацію, в якій заявила, що Україну та її народ упродовж багатьох років "знищували та ґвалтували". "Країну і народ грабували, гвалтували, знищували зсередини. Але місцеві чорти кричать, що Путін у всьому винен. Ну, ну...", - написала українська акторка.

Фото: .facebook.com/snezhana.egorova

Українці негативно відреагували на скандальну заяву зірки. Багато хто з них пишуть, що Єгоровій пора час збирати речі і переїжджати на територію РФ. Також у користувачів мережі з'явилася інша версія, яка пояснює таку поведінку ведучої. Хтось припустив, що вона "передивилася РенТВ".

Фото: instagram.com/snezha_egorova

На своїй сторінці у соціальних мережах акторка неодноразово критикувала українських політиків і писала, що виступає проти Зеленського та Євросоюзу. Раніше Сніжана Єгорова також заговорила про утиски російськомовних людей в Україні, про спроби "забити камінням" російську мову, але осоромилася, назвавши Євгена Онєгіна "автором, який є частиною нашої свідомості".

"Мова має бути мовою любові. Якщо ти любиш людей, якщо ти любиш землю, хочеш віддати щось, то неважливо, якою мовою ти говориш, - заявила Єгорова. - А коли жінки, нібито красиві, впевнені в собі [Ніцой і Фаріон], які здобули все у своєму житті саме завдяки іншій країні, в якій вони навчалися безкоштовно, в якій вони отримували вищу освіту, в якій вони читали Пушкіна, Онєгіна та всіх таких інших авторів, які є частиною нашої свідомості, вони зараз намагаються самі себе загнати в глухий кут, для того, щоб сказати нам, що ми повинні піти за ними", - сказала тоді вона.

Фото: instagram.com/snezha_egorova

  • Нагадаємо, останні кілька років ім'я телеведучої Сніжани Єгорової асоціюється більше зі скандалами, ніж із її професійними досягненнями. В одному зі своїх інтерв'ю знаменитість назвала українських героїв "селюками та рагулями", після чого на телеведучу обрушилася нова хвиля критики.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ