Лайм

У Камалії підтвердили флурону - співачка розповіла про свій стан

Зірка заразилася одразу двома вірусами

Співачка Камалія одночасно захворіла на дві інфекції: грип та коронавірус. Спочатку артистка підозрювала лише Covid-19, але після низки обстежень медики діагностували у зірки флурону.

Як розповіла знаменитість в Instagram, вона хворіє вже понад два тижні, проте стан її так і не покращився. Перші кілька днів співачка мала сильну лихоманку, і навіть довелося викликати "швидку".

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

"Думала, що знову підхопила Корону, судячи з усієї симптоматики: температура росла, не збивалася, почала лихоманити, сильний головний біль, почало ламати все тіло, сильна закладеність носа, але з сильним нежитєм, перестала відчувати запахи і смак їжі, навіть запах термоядерної "зірочки" не відчувала, занепад, сил, сонливість", - розповідала Камалія.

Тоді лікарі почали підозрювати флурону – одночасне зараження ковідом та грипом. Але в результаті ПЛР-тест показав негативний результат на Covid-19, а ось штам грипу А - підтвердився. Артистці призначили лікування від грипу.

Через тиждень Камалії краще не стало, і вона знову пішла здавати аналізи. І цього разу лікарі підтвердили змішання двох вірусів.

"Друзі, у мене все-таки флурона, - поділилася співачка зі своїми підписниками. - У мене двічі ПЛР-тест показує негативний результат, але антитіла злетіли з 4 тисяч до 11, тобто це показує те, що був контакт із вірусом" . До того ж, за словами співачки, у друзів сім'ї, з якими вони відпочивали у Фінляндії, коронавірус підтвердився, а у них такі самі симптоми.

Через два тижні у Камалії з'явився "цілий букет" ускладнень: двостороннє запалення легень та двосторонній гайморит. Співачці призначили крапельниці, проте вона не засмучується і каже, що зараз у надійних руках.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Kamaliya (@kamaliyaofficial)


  • У вересні 2020 року Камалія, вся її сім'я та персонал перехворіли на коронавірус. Найважче інфекцію переніс чоловік співачки, мільярдер Мохаммад Захур. Протягом усього періоду виконавиця вела прямі ефіри в Instagram, де докладно описувала перебіг хвороби.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші