Лайм

41-річний Маколей Калкін заручився з матір'ю своєї дитини Брендою Сонг

Пара виховує 9-місячного малюка

Маколей Калкін, зірка різдвяної комедії "Сам удома", одружується з акторкою азіатського походження Брендою Сонг, яка народила йому первістка. 41-річний актор зробив пропозицію своїй 33-річній коханій після чотирьох років стосунків.

Вперше про заручини пари розповіли джерела People. Пізніше видання E! News опублікувало фотографії, зроблені під час прогулянки в Беверлі-Хіллз, і на пальці Бренди красувалася обручка з величезним діамантом. Проте офіційного підтвердження від акторів поки що не було.

Бренда Сонг та Маколей Калкін Фото: Getty Images

Калкін та Сонг познайомилася на зйомках фільму "Похмілля в Таїланді" і незабаром почали зустрічатися. В одному з інтерв'ю Маколей зізнавався, що хотів би створити сім'ю з акторкою, а Бренда зазначала, що вона дуже щаслива поряд із зіркою "Сам удома".

У квітні 2021-го у пари народився син, якому батьки дали ім'я Дакота – на честь покійної сестри Калкіна, яка померла у 2008 році у віці 29 років, після того, як її збила машина.

Для Маколея це вже буде другий шлюб. Його першою дружиною була акторка Рейчел Майнер, з якою після весілля він прожив лише 2 роки. На той момент подружжю було по 17 років. Після цього у актора був тривалий роман із голлівудською зіркою та уродженкою Чернівців Мілою Куніс.

Маколей Калкін та Міла Куніс Фото: Getty Images

  • Нещодавно Маколей Калкін став зіркою подіуму. Актор взяв участь у показі колекції Gucci Love Parade – шоу пройшло у Лос-Анджелесі на Голлівудському бульварі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil