Лайм

Маколей Калкін з фільму "Сам удома" взяв участь у показі Gucci: фото

Шоу бренду пройшло на знаменитій Голлівудській "Алеї слави"

Маколей Калкін, який зіграв роль Кевіна Маккаллістера у різдвяній комедії "Сам удома", став зіркою подіуму. 41-річний актор взяв участь у показі колекції Gucci Love Parade – шоу пройшло у Лос-Анджелесі на Голлівудському бульварі.

Калкін пройшовся "Алеєю слави" у базових широких штанах пісочного відтінку, сорочці з гавайським принтом та вкороченій блискучій куртці з різнокольоровими візерунками.

Фото: Getty Images

Модельний образ актора був доповнений тонким ременем з логотипом Gucci, черевиками з шипами і великими прозорими окулярами. Калкін виглядав на імпровізованому подіумі абсолютно невимушено, засунувши руки в кишені.

Фото: Getty Images

Головна тема нового показу Gucci - ода Голлівуду, тому не дивно, що креативний директор Дому Алессандро Мікеле в якості моделей запросив справжніх акторів. Голлівудським бульваром також пройшлися Джаред Лето, Джоді Тернер-Сміт, Фібі Бріджерс, Коді Сміт-Макфі та інші.

  • Раніше Маколей Калкін відповів на запитання, чи з'явиться він у перезапуску фільму "Сам удома" від студії Disney, який вийде на екрани вже у листопаді цього року.
  • Дивіться також на theLime трейлер фільму Home Sweet Home Alone ("Сам удома: дім, милий дім"). Ролик нагадав шанувальникам класичної комедії малоуспішні "Один дома 3", "Один дома 4" та "Один дома 5".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil