Лайм

Надя Дорофєєва влаштувала домашню фотосесію в мереживній білизні і розбурхала соцмережі

Фанати були в захваті від побаченого

Українська співачка Надя Дорофєєва любить дивувати свою аудиторію не тільки свіжими треками, а й сміливими фото. Так, цього разу вона вирішила влаштувати вдома фотосесію у мереживній білизні.

Знаменитість показала, що з цього вийшло, і опублікувала відповідні кадри у своєму профілі в Instagram. Вона з'явилася в білій білизні з мережива, а зверху одягла коротку кофтинку з довгими рукавами. "І ніхто не винен, що втрачали ми контроль. Все одно, що кажуть різнокольорова…", - заінтригувала Надя своїх фанатів рядками з нової пісні.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Для зйомки співачка обрала кілька пікантних поз, які дозволили їй продемонструвати сталевий прес та стрункі ноги. На одному з фото Дорофєєва засвітила гарний бюстгальтер, підібраний у тон до всього вбрання.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Користувачі мережі бурхливо відреагували на гарячу фотосесію артистки. У коментарях під публікацією вони засипали Дорофєєву компліментами, наголосивши, що фото вийшли "просто вогонь". Один сміливий фанат навіть написав, щоб Надя "кидала Вову та виходила заміж за нього".

"Чудова наша Дорофєєва", "Як завжди нереальна", "У 3 фотку я просто закохалася!", "Навіщо так гаряче?", "Фотки вогонь!", "Ну як завжди ох**нна", "Надя, кидай Вову і виходь за мене!", "Надя, це відвал всього", "Прекрасна", "Надя, ти топ", - захопилися люди.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Нагадаємо, Надя Дорофєєва родом із Сімферополя. У січні 2010 року переїхала до Києва, де незабаром стала учасницею гурту "Время и Стекло". У грудні 2020 року оголосила про запуск сольного проекту DOROFEEVA. У липні 2015 року вийшла заміж за українського співака та телеведучого Володимира Дантеса.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко