Лайм

Дочка Сніжани Єгорової розповіла про наслідки, з якими зіткнулася через скандальну матір

Ситуацію Стася прокоментувала зі сльозами на очах

Анастасія (Стася) Ровінська, старша дочка Сніжани Єгорової, через скандальні заяви мами про підтримку Володимира Путіна зіштовхнулася з негативними наслідками. 29-річна дівчина зізналася, що тепер чує на свою адресу від незнайомих людей питання: "Чому ще не в Росії?"

Детальніше про це Анастасія розповіла в ефірі програми "Твій день". Вона не приховує, що події, які зараз відбуваються, вся її сім'я переживає дуже болісно.

Фото: Youtube

"Я б ніколи не написала або не сказала публічно те, що може дискредитувати мою маму, якою б вона не була. Все одно вона залишається моєю мамою. Але вчора відбулася історія, яка, як мені здається, дуже показова. Мене зрозуміють інші мами. Я сама мама трьох дітей... Вчора, забираючи свого сина з садка, тато однієї дитини сказав мені: "Ви ще не в Росії?" Чого ще не поїхали?". Я навіть спочатку його не зрозуміла. А потім вихователька додала: "Може, ви не водитимете свого сина в садок, поки все не вляжеться?". Я - не моя мама. У мене є своя сім'я - мій чоловік, мої діти. І я несу за них відповідальність. Ми всі живемо тут. І я не хочу, щоб вони чогось боялися", - висловилася з цього приводу Ровінська зі сльозами на очах.

Анастасія Ровінська з мамою Сніжаною Єгоровою Фото: karavan.ua

Раніше Стася опублікувала в соціальних мережах пост, в якому висловила свою громадянську позицію. Вона написала, що через провокаційні заяви мами відчуває сором, і боїться за своїх близьких, які живуть в Україні. Люди в коментарях підтримали дівчину і подякували їй за гідну, сміливу відповідь.

"Це історія, яку не хочеться згадувати. Для мене це дуже болісно. Історія не тільки про мене, а й про інших українців, у яких у сім'ях виникають подібні ситуації у стосунках. Ми підтримуємо Україну всі роки, поки триває війна. Це моя позиція", - підсумувала старша дочка телеведучої.

Сніжана Єгорова написала у своєму Facebook пост, у якому публічно підтримала президента РФ та закликала українців "прийняти таблетку від божевілля". Вона також прикріпила до публікації проросійське відео, назвавши його "актом екзорцизму". Люди в коментарях зазначили, що Єгоровій пора збирати речі та переїжджати на територію РФ. Крім того, у користувачів мережі з'явилися й інші версії, які пояснюють таку поведінку української акторки. Хтось припустив, що вона "передивилася РенТВ" або що її завербували.

Телеведуча Сніжана Єгорова Фото: Wikipedia

Нагадаємо, Анастасія Ровінська народилася 1992 року у шлюбі Сніжани Єгорової з режисером Семеном Єгоровим. У 1997 році у пари народилася друга дочка, яку звуть Олександра. Шлюб телеведучої та режисера розпався, і вже у 2006 році Єгорова вийшла заміж за актора та музиканта Антона Мухарського, у шлюбі з яким народила сина Андрія (2006) та доньку Арину (2010). 9 квітня 2012 року ведуча народила сина Івана. 16 лютого 2015 року Антон Мухарський оголосив про розлучення зі Сніжаною Єгоровою.

  • Останні кілька років ім'я телеведучої Сніжани Єгорової асоціюється більше зі скандалами, аніж із її професійними досягненнями. В одному зі своїх інтерв'ю знаменитість назвала українських героїв "cелюками та рагулями", після чого на телеведучу обрушилася нова хвиля критики.
  • Дізнайтесь, як Сніжана Єгорова стала топ-скандальною персоною в Україні. Репліки телеведучої розійшлися по соцмережах, і сьогодні викликають обурення користувачів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію