Лайм

Злочинець на волі: суддя відпустила переслідувача Злати Огнєвіч

Співачка вимагатиме арешту чоловіка

25 січня поліція затримала чоловіка, який понад три роки переслідував Злату Огнєвіч. Його агресивні дії, які співачка зняла на відео, кваліфікували як загрозу вбивством (ч. 1 ст. 129 Кримінального кодексу України), за що передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до 2 років. Тепер, однак, переслідувач на волі, про що Огнєвіч розповіла в Instagram.

Фото: https://www.instagram.com/zlata.ognevich/

За словами виконавиці, поліція зробила все можливе для затримання порушника, але суддя не стала розглядати справу. Через це чоловік на ім'я Вадим Лебідь опинився на волі, і Злата Огнєвіч знову боїться за свою безпеку.

"Ми подали прохання про те, щоб людину якимось чином обмежили від наближення до мене, але жінка-суддя навіть не стала розглядати це дуже дрібне, мабуть, для неї питання. Злочинець наразі на волі, за законом його більше не можуть затримувати. Йому навіть не вручене розпорядження про ненаближення до мене", - поскаржилася співачка в Instagram-історіях.

Артистка має намір іти далі і відстоювати свої права у суді, щоб чоловіка заарештували та посадили у в'язницю. Для цього вона шукає адвоката та збирається публічно висвітлювати справу.

"Злочинець сьогодні на розгляді з усмішкою сказав: "Я вам казав, що мені нічого не буде", - розповіла Огнєвіч. - Я не опускатиму руки, не відсиджуватимуся в кущах і не буду боятися. Я добиватимуся справедливості в рамках закону. Я звертатимусь у суд, якщо це потрібно, я буду висвітлювати кожен свій крок".

Фото: https://www.instagram.com/zlata.ognevich/

Вадим Лебідь родом із Черкаської області, 1981 року народження. Чоловік систематично погрожував убивством виконавиці, переслідував та відправляв повідомлення у різні соціальні мережі. 25 січня поліція за підтримки КОРД затримала його за місцем проживання.

  • Раніше сестра Злати Огнєвіч Юлія Бордюг розповіла, що переслідувач насильно посадив її в машину і вимагав організувати зустріч зі співачкою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші