Лайм

Зняли як блокбастер: мережу потішив промо-ролик нового "Холостяка" з Алексом Топольським

Прем'єра нового сезону вже у березні

Телеканал СТБ показав нове промо-відео 12 сезону романтичного реаліті "Холостяк", героєм якого став бізнесмен із США Алекс Топольський. Ролик, який триває менше хвилини, розважив глядачів і нагадав голлівудський блокбастер.

Події у промо-ролику розгортаються в апартаментах пентхауса, на світській вечірці. Холостяк дивиться на дощ, що йде за вікном, і почувається самотнім, незважаючи на те, що навколо багато людей. Якоїсь миті розбивається ваза, Алекс піднімає троянду, тікає з вечірки і опиняється в полі з квітами.

"У Алекса є все, про що багато хто тільки мріє: американське "кіношне" життя, робота мрії, вишукані вечірки в найрозкішніших місцях мегаполісу, можливості, амбіції та успіх. Проте часом за "гарною обгорткою", гучними компаніями та рутинністю ховається самотність. Стає неважливо, є в тебе гроші і вплив чи ні, якщо поруч немає справжньої люблячої людини, яка розділить моменти радості і підтримає в складні періоди. За покликом серця Алекс вирушає у шлях у пошуках кохання та щирості. У цьому йому допоможе проект "Холостяк", - розповіла про ідею ролика промодиректор СТБ Лідія Паньків.

У коментарях стали писати, що зйомки відео більше схожі не на шоу про кохання, а на блокбастер чи фантастичний бойовик.

"Прям зняли як блокбастер", "Біжи Форрест, біжи", "Одній мені смішно, як він біжить? Начебто файнтастичний бойовик", "Особливо коли біжить з трояндою в руках, а на задньому плані змінюється ландшафт. Це дуже смішно, чесно, дякую", "Чому мені так смішно від цього ролика", - пишуть користувачі.

Алекс Топольський Фото: СТБ

  • Прем'єра 12 сезону шоу "Холостяк" відбудеться вже цієї весни. Перший випуск реаліті, за словами самого героя, глядачі побачать 4 березня. Телеканал СТБ дату виходу не оголошував.
  • Алекс Топольський веде блог в Instagram, де торкається важливих тем. Нещодавно герой "Холостяка-12" назвав три головні правила життя, а потім поділився простою технікою, як подолати страхи.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії