RU  UA

Дізнатися

Турист у готелі Таїланду виявив небезпечного сусіда - він виповз прямо з унітазу

Ось вони, мінуси відпочинку в екзотичних країнах

Британський турист виявив у туалеті свого готельного номера в Таїланді небезпечного хижака – величезну ящірку, яка виповзла прямо з унітазу. На щастя, варан не встиг завдати шкоди.

Як пише Daily Mail, 37-річний Джейсон Кінгман із Британії відпочивав у провінції Патхумтхані разом зі своєю 45-річною партнеркою Чантимою Чайрісук, яка й помітила рептилію. Жінка пішла до вбиральні і побачила, що унітаз зайнятий непроханим гостем. Вона злякалася і покликала чоловіка.

Фото: Кадри з відео

"Я був вражений, коли побачив це. Багато хто з них живе в саду нашого готелю, але я вперше бачу їх у туалеті", - сказав Кінгман. Чоловік не розгубився та дістав телефон, щоб зняти варана на відео.

На кадрах видно, як гігантська рептилія неквапом вилазить з унітазу, періодично показуючи свій язик. Потім вона на деякий час завмирає і нерухомо дивиться убік, після чого заповзає таким же способом, як і з'явилася.

Чантіма припустила, що варан намагався втекти з вулиці, де розпорошували інсектициди, тому й сховався в унітазі. З того часу ящірку більше ніхто не бачив.

Азіатські водяні варани живуть у каналах та ставках у великих містах Таїланду, де вони харчуються рибою, зміями, жабами та залишками їжі, залишеними людьми. Вони агресивні, коли їм загрожують. Укус варанів трохи отруйний і містить шкідливі бактерії.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии