Лайм

Тренери "Голосу країни-12" влаштували боротьбу за 17-річну школярку - чим вразила юна вокалістка

Учасниця розвернула три суддівські крісла

Відкриттям другого випуску 12-го сезону вокального шоу "Голос країни" стала Марія Сур із Запоріжжя. 17-річна школярка прийшла на проект, щоб здійснити свою мрію – стати відомою співачкою. Виступ юної вокалістки вразив тренерів, і вони влаштували за неї справжню боротьбу.

"Цей проект створює нових зірок, справжніх крутих зірок. І він може допомогти і мені стати зіркою. Я дуже цього хочу, - сказала Маша у відеовізитці. - Навіть якщо до мене ніхто з тренерів не повернеться, я вірю в те, що потраплю до команди "Другого шансу" - Саші Зарицької та Андрія Мацоли.

Марія Сур Фото: instagram.com/masha.sur

Для "сліпих прослуховувань" юна дівчина обрала пісню "Survivor" гурту Destiny's Child і розвернула до себе три червоні крісла. Першою обернулася Надя Дорофєєва, потім кнопку натиснула Оля Полякова, а слідом за нею і Потап.

Зіркові судді стали переманювати харизматичну школярку з потужним вокалом до своїх команд, застосовуючи різні прийоми. Полякова зателефонувала своїй 17-річній дочці Маші та попросила розповісти, яка у неї класна мама.

"Моя мама дуже-дуже класно вміє викладати вокал, у неї до кожної людини є свій підхід. Вона вміє так розкрити голос, як цього не вміє ніхто - сказала Маша Полякова. - Якщо в тебе щось не виходитиме або тебе хтось скривдить, то ти 100% будеш під крилом моєї матері".

Після цього за телефон взялася Дорофєєва, яка стала дзвонити чоловікові і просити його сказати дівчині, чому вона має піти саме до неї.

"Марія, інших варіантів немає. По-перше, ви бачите перед собою Надю - приголомшливу артистку. Гарну, добру, чесну. По-друге, ви бонусом отримуєте мене. А я дуже хороший супутник по життю, добрий, вмію веселитися", - спробував переконати Машу Володимир Дантес.

Потап нікому телефонувати не став, а просто запросив юну вокалістку до своєї команди. Дівчина зізналася, що не думала, що до неї повернеться одразу три тренери, і після довгих роздумів своєю наставницею обрала Надю Дорофєєву.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято