Лайм

Роман Сасанчин із дружиною захворіли на коронавірус після хрещення доньки

Пара також розповіла, як почувається дитина

Переможець шоу "Голос. Діти" і "Голос країни 10" Роман Сасанчин з дружиною захворіли на коронавірус через кілька днів після хрестин новонародженої дочки Елізабет. Молоді батьки зараз на карантині разом з дитиною, бо дівчинку нема з ким більше залишити.

Іванна, дружина виконавця, розповіла детальніше про симптоми і перебіг хвороби у себе в stories: "Як ми зрозуміли, що щось не так? О 12 годині вечора у нас почала підніматися температура, почало боліти все тіло, також з'явилося першіння в горлі. Ми вирішили поїхати зробити тест, який показав позитивний результат. Зараз теж стан не дуже".

Фото: instagram.com/annavi_i

"З дитиною все добре. Вона з нами, ми біля неї в масці. Лікарка сказала промивати їй носик, давати пити багато рідини, якщо раптом підніметься температура - збивати. Якщо симптоми погіршаться, доведеться лягати в лікарню. Дуже сподіваюся, що до цього не дійде, і маленька перехворіє у легкій формі... Знаю, що може бути багато хейту з приводу того, що дитина з нами... Ми говорили з лікаркою: вона сказала носити поряд з малюком маску, весь час мити руки, до дитини намагатися підходити менше. Нам нема з ким залишити доньку, тому вона з нами", - зазначила молода мама.

Фото: instagram.com/annavi_i

Роман Сасанчин також висловився із цього приводу. Він заявив, що сподівається, що все швидко і легко пройде: "Найбільше переживаємо за нашу дитинку… Так хочеться, щоб усе швидше минулося".

Фото: instagram.com/stories/sasanchyn_official

Фото: instagram.com/annavi_i

Нагадаємо, 19-річний співак та його 24-річна дружина Іванна стали батьками 30 грудня 2021 року. Одружилися закохані незадовго до пологів. Оскільки Іванна перебувала на 9-му місяці вагітності, пара не стала влаштовувати пишне святкування, а відзначила цю подію у вузькому колі друзів. 27 січня молоді батьки похрестили Елізабет.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі