Лайм

Новонароджену доньку Романа Сасанчина госпіталізували – дружина співака поскаржилася на жахливі умови

30 січня дівчинці виповнився місяць

Переможець шоу "Голос країни-10" Роман Сасанчин із дружиною захворіли на коронавірус, про що повідомили кілька днів тому. На самоізоляції молоді батьки були з маленькою донькою - її не було з ким залишити. Учора, 31 січня, у дівчинки піднялася висока температура, тому її госпіталізували.

Мама малюка розповіла у своєму блозі в Instagram, що збиває температуру 38 градусів, але через дві години вона знову піднімається. Крім того, дружину співака Іванну засмутили погані умови у лікарні. За її словами, "дихати нема чим і повна палата людей".

Фото: instagram.com/annavi_i

"У Елізабет температура 38. Я збиваю, через дві години вона знову висока. Малятко так мучиться, у мене серце не витримує... Тут до нас не підходять. Розмовляють через вікно або по телефону. Краще б ми залишилися вдома. Тут робимо все те саме, що і вдома. Тут жахливі умови: дихати нічим і повна палата людей, а в туалеті "дубарина", - пояснила детальніше 24-річна дівчина.

Фото: instagram.com/annavi_i

"Я шокований тим, у якій ми палаті. На стіні грибок, у палаті з нами жінка з дитиною, і чоловік з дитиною. Нічим дихати…", - додала також Іванна.

Раніше молода мама поділилася, що з дочкою все гаразд, але якщо раптом щось піде не так, то доведеться їхати до лікарні. Рекомендації, які давала лікарка молодим батькам на період лікування, виявилися неефективними. "Дитина з нами, ми біля неї в масці. Лікарка сказала промивати їй носик, давати пити багато рідини, якщо раптом підніметься температура - збивати. Якщо симптоми погіршаться, доведеться лягати в лікарню. Дуже сподіваюся, що до цього не дійде, і малеча перехворіє у легкій формі.Знаю, що може бути багато хейту з приводу того, що дитина з нами. Ми говорили з лікаркою: вона сказала носити поряд з малюком маску, весь час мити руки, до дитини намагатися підходити менше. Донечку нам нема з ким залишити, тому вона з нами", - заявила дружина артиста кілька днів тому.

Фото: instagram.com/annavi_i

19-річний співак та його 24-річна дружина Іванна стали батьками 30 грудня 2021 року. Одружилися закохані незадовго до пологів. Оскільки Іванна перебувала на 9-му місяці вагітності, пара не стала влаштовувати пишне святкування, а відзначила цю подію у вузькому колі друзів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також