Лайм

Олександр Еллерт розповів про депресію та невдалу спробу виїхати з України

Гуморист переживає складний період

Олександр Еллерт після розриву з Ксенією Мішиною зіткнувся з депресією. Щоб вийти із цього стану, переможець "Холостячки" вирішив виїхати з України та деякий час пожити в Америці. Але його планам не судилося збутися.

Остаточний розрив пари стався близько чотирьох місяців тому, і з того часу гуморист став рідко з'являтися в Instagram. Шанувальники занепокоїлися. Днями Еллерт вийшов на зв'язок та розповів про проблеми, що навалилися. "Куди я пропав? Все одночасно впало на голову... особисті проблеми, попав на гроші, - зізнався автор студії "Квартал 95". - Не планував виходити в сторіз, але хочу поділитися з вами тим, що трапилося".

Фото: instagram.com/ellert_a

В інтерв'ю Telegram-каналу Instaманія Олександр зізнався, що планував полетіти до США і вже навіть купив квитки, але несподівано скасували рейс і він втратив велику суму грошей.

"Було достатньо причин виїхати в Америку на невизначений термін, змінити атмосферу, покайфувати, але залишився в Києві. Все ок, живемо далі, кайфуємо тут!", - розповів Еллерт.

Фото: instagram.com/ellert_a

  • Тим часом Ксенія Мішина придбала власне житло та вже зайнялася ремонтом. За словами акторки, покупка квартири була її давньою мрією, і вона неймовірно щаслива, що вона нарешті здійснилася.
  • А також розповіла, яких стосунків хоче після розриву з переможцем шоу "Холостячка" Олександром Еллертом. Акторка назвала головні складові щасливого союзу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024