Лайм

Ксенія Мішина розповіла, яких стосунків хоче після розставання з Еллертом

Знаменитість назвала головні складові щасливого союзу

Нещодавно Ксенія Мішина висловилася про болісне розставання з Олександром Еллертом. Головна героїня і переможець першого сезону шоу "Холостячка" були разом рік, але розсталися через ревнощі, сварки та "емоційну несумісність". Тепер акторка поділилася, якими бачить свої майбутні стосунки, а також відповіла хейтерам, які критикують її за рішення розійтися з Еллертом.

Знаменитість пояснила, що втомилася намагатися щось змінити, тому найкращим рішенням було просто піти. За словами Ксенії, головною причиною розставання з Еллертом стали постійні сварки та стреси через зайнятість акторки у різних проектах.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Мішина у своєму блозі в Instagram відповіла хейтерам, якими бачить майбутні стосунки з чоловіком: "Я всім серцем знаю, що в моєму житті буде глава, в якій компроміси будуть просто не потрібні. Глава, в якій дві самодостатні та усвідомлені людини спілкуватимуться на рівні цінностей та поваги, завжди впевнені один в одному і налаштовані на станцію "Взаємне щастя", - написала вона.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Також Ксенія додала, що багато українських жінок у стосунках звикли терпіти, чого робити категорично не можна. "Терпіти неповажне ставлення, фінансову залежність, відсутність емоційної близькості, і поваги з боку партнера. Такі не тільки терплять, а й упевнені, що мають бути добрими, поступливими, зручними. Такі жінки не можуть мати своєї думки і хотіти тому, що "перехочеш" ", "меркантильна", "чоловік у спідниці".

Акторка підсумувала, що жінкам, які перебувають у таких залежних стосунках із чоловіком, не треба боятися брати відповідальність за своє життя. Адже якщо цього не зробити, це найкоротший шлях до того, щоб знецінити себе як жінку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024