Лайм

Даша Квіткова сильно поранилася під час відпочинку на Сейшельських островах

Дівчина розповіла про неприємний інцидент

Переможниця 9 сезону шоу "Холостяк" Даша Квіткова насолоджується теплом та сонцем на Сейшельських островах, проте днями відпочинок дівчини затьмарила травма. Дружина Нікіти Добриніна сильно поранила палець, і лікарі заборонили купатися в океані.

Про неприємний інцидент блогер розповіла у своєму Instagram, опублікувавши кілька коротких "сторіз". "Я була в душі. Виходила і відчинила скляні двері на себе. І під кут скляних дверей потрапила моя нога, а якщо бути точніше - мій ніготь, який тепер навпіл", - поділилася вона. Даша зазначила, що біль був такий сильний, що вона довго ридала на плечі чоловіка.

Фото: instagram.com/kvittkova

Квіткова звернулася за допомогою до місцевої лікарні, де їй наклали пов'язку та виписали знеболювальні препарати. Також медики заборонили Даші заходити до Індійського океану. Але це засмутило молоду маму найменше.

"Тепер я шкутильгаю, п'ю знеболювальне і з перев'язкою. І мені не можна купатися в океані. Ну, в принципі, що я і до цього не робила", - зазначила дружина ведучого. Даша ходить пляжем у тапках чоловіка - це єдине взуття, в яке зараз влазить її нога.

Фото: instagram.com/kvittkova

Фото: instagram.com/kvittkova

Але на цьому пригоди не скінчилися. Слідом за Квітковою травму отримала її свекруха - жінка порізала ногу об корали. Мама Нікіти Добриніна поїхала на Сейшели разом із молодою сім'єю, щоб допомогти їм із піврічним сином. Також на острові були й інші інциденти, але про них Даша розповідати не стала.

Фото: instagram.com/kvittkova

  • Раніше Даша Квіткова похизувалася довгими ногами. Дружина Нікіти Добриніна зазначила, що фотографії зробив її чоловік, тому вони вийшли такими вдалими.
  • До поїздки у відпустку Даша Квіткова зробила пластичну операцію та показала фото після процедури. Дівчина виправила косметичний дефект.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір