Лайм

Софія Ротару перехворіла на "Омікрон" - у 74-річної співачки почалися ускладнення

Артистка боролася з інфекцією два тижні

Слідом за Ілоною Гвоздьовою про зараження "Омікроном" повідомила Софія Ротару. На відміну від хореографа, співачка не стала вдаватися до подробиць, лише розповіла, що вона вже перемогла хворобу, що правда не без ускладнень.

74-річна артистка опублікувала в Instagram архівне фото та зізналася, що у неї діагностували новий штам коронавірусу. Протягом двох тижнів вона боролася за своє здоров'я та перемогла. Але згодом у неї почалися ускладнення.

Софія Ротару у молодості Фото: instagram.com/sofiarotaru.official

"Дорогі друзі та близькі мені люди! Ось і до мене дістався Омікрон. Два тижні безсонних ночей та боротьби за здоров'я. Коронавірус переможений, але не без ускладнень", - написала артистка.

Потім Ротару поспішила заспокоїти шанувальників – найстрашніше позаду, вона відновлюється. "Ситуація завдяки чудовим лікарям та медсестрам під контролем, але потрібен ще час і сили", - зазначила вона.

Наприкінці допису артистка подякувала своїй сім'ї за те, що знаходиться поруч, а також закликала дописувачів берегти себе та побажала здоров'я.

Софія Ротару із сім'єю Фото: instagram.com/sofiarotaru.official

  • У серпні Софія Ротару відсвяткувала свій 74 день народження. З такої нагоди артистка вирішила порадувати своїх шанувальників, які завжди з нетерпінням чекають на неї нових фото.
  • Дивіться також на theLime, як виглядає будинок Софії Ротару під Києвом. Особняк артистки розташований у селі П'ятихатки, що по сусідству з улюбленим елітою Козином – селище включають до складу району Конча-Заспа.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona впала на одній з репетицій перед Євробаченням 2024 через кольчугу - авторка прикраси показала її фото та процес створення