Лайм

Особняк Софії Ротару показали з висоти пташиного польоту - як живе 73-річна артистка

Будинок співачка придбала ще 15 років тому

Софія Ротару мешкає в розкішному заміському будинку під Києвом. Особняк 73-річної артистки розташований в селі П'ятихатки, що по сусідству з улюбленим елітою Козином - селище включають до складу району Конча-Заспа. Будинок співачки знаходиться в оточенні зелені й далеко від траси.

Як пише "Страна", особняк загальною площею 1412 кв м Ротару придбала 15 років тому. Він побудований прямо посеред соснового лісу. Крім височенних вікових сосен господиня висадила на ділянці ще й елітні блакитні ялинки, туї та інші хвойні рослини. Оскільки будинок огороджений деревами та високим парканом, поглянути не його можна тільки, запустивши дрон.

Особняк Софії Ротару Фото: strana.ua

На території є величезний котедж, який має незвичайну форму, і складається з декількох рівнів. Біля будинку розташований сад, де співачка висаджує свої улюблені квіти - лілії, троянди та гортензії.

  • У Ротару є ще іменний готель Villa Sofia, який розташований в Криму. Через пандемію особняк зазнає збитків, тому народна артистка вирішила його продати. За інформацією РосЗМІ, за готель біля Чорного моря співачка просить 25 мільйонів євро (більше 857 мільйонів гривень).
  • Читайте також на theLime, як Софія Ротару з сином в день народження Анатолія Євдокименка вшанували його пам'ять - 20 січень чоловікові співачки могло виповнитися 79 років.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці

Тримаємо Часік: військовослужбовець Олег Сенцов поділився подробицями з фронту та показав фото

Олег Сенцов показав нове фото з фронту та повідомив, що наразі разом з побратимами захищає місто Часів Яр у Донецькій області