Лайм

Святослав Вакарчук вперше розповів про маленького сина - як дитина змінила життя співака

Про особисте знаменитість говорить дуже рідко

Відомий український музикант Святослав Вакарчук, який у серпні 2021 вперше став батьком, розповів, як змінилося його життя після появи дитини. За словами співака, воно "стало змістовнішим".

В інтерв'ю виданню "Теленеделя" артист зізнався, що став також відчувати емоції, яких не було раніше. Зміни відбулися і в побутовому плані, але це не заважає виконавцю продовжувати жити насиченим життям та займатися улюбленою справою – музикою.

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

"Звичайно, маленькі діти впливають на якісь побутові зміни. Ну і, безперечно, з'явилися певні емоції, яких я раніше не знав. Але в глобальному масштабі – з погляду мого ставлення до життя, все як і раніше: люблю музику, людей, намагаюся жити насиченим життям. Просто завдяки синові моє життя стало більш змістовним", – поділився Вакарчук.

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Фронтмен рок-гурту "Океан Ельзи" зазначив, що співає маленькому Івану колискові та найближчим часом планує випустити альбом із ними. "Навіть хочу записати альбом колискових. Щоправда, син ще дуже маленький, щоб обрати, які йому більше подобається. Тому доведеться трохи зачекати", – уточнив Святослав.

Євгенія Яцута Фото: facebook.com/yatsuta

У мережі поширюється інформація про те, що первістка музиканту народила його обраниця - українська продюсерка Productions Radioaktive Film Євгенія Яцута. У травні 2021 року вона працювала над зйомкою нового кліпу для "Океан Ельзи" на пісню "У небо жене". Вже тоді жінка з'явилася на пресконференції кінофестивалю "Молодість" із круглим животом. Також відомо, що Яцута має старшу доньку Софію від попереднього шлюбу з режисером Денисом Соніним.

  • У червні 2021 року Святослав Вакарчук розлучився з дружиною через 20 років стосунків. "Сталося так, що після більш ніж 20 років щасливого та насиченого радістю життя, наші з Лялею дороги розійшлися. Причини цього залишаються нашою з Лялею особистою справою. Ляля і я завжди були, є і будемо близькими людьми. Я нескінченно вдячний їй за більш ніж двадцять років, які ми пройшли разом. За любов, мудрість, за опору. Вдячний за нашу доньку Діану. Вдячний за все", - написав тоді музикант.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу