Лайм

Шая Лабаф і акторка Міа Гот чекають на первістка - у пари бурхлива романтична історія

Перші чутки про вагітність з'явилися у листопаді 2021 року

Американський актор Шая Лабаф і британська акторка Міа Гот вперше стануть батьками. Пара була в офіційному шлюбі протягом двох років, після чого подала на розлучення. Зараз екс-закохані, схоже, знову відновили романтичні стосунки.

Про вагітність 28-річної акторки стало відомо після того, як вона вийшла на прогулянку з кругленьким животом в Пасадені, штат Каліфорнія. Міа була в чорних лосинах з низькою посадкою і білій футболці. Зірка завершила образ зручними сандалями, сонцезахисними окулярами та сережками у вигляді перлин. Про це пише видання Page Six.

З Лабафом Гот познайомилася на зйомках фільму "Німфоманка" в 2012 році, і незабаром вони почали зустрічатися. У 2016 році закохані одружилися в Лас-Вегасі, але через два дні місцеві органи заявили, що шлюб молодят не має юридичної сили. Сам Лабаф підтвердив, що це не так і шлюб є дійсним. У вересні 2018 року Гот та Лабаф подали на розлучення. "Шая і Міа подали на розлучення. Розставання мирне, і всі подробиці щодо шлюборозлучного процесу залишаться конфіденційними", - заявив тоді інсайдер.

Фото: Getty Images

Міа і Шая, які з моменту першої зустрічі декілька разів розставалися, здається, знову разом. Вони обоє були помічені з обручками у березні 2020 року, коли каталися на велосипедах у Лос-Анджелесі.

Перші чутки про можливу вагітність Гот з'явилися у листопаді 2021 року, але офіційного підтвердження цієї інформації не було. Вже тоді на одному із заходів шанувальники помітили, що у акторки помітно округлився живіт.

Фото: Getty Images

У грудні 2020 року стало відомо, що виконавиця FKA twigs (справжнє ім'я – Талія Дебретт Барнетт) подала до суду на свого екс-коханого Лабафа. У позові дівчина розповіла, що під час їхніх стосунків актор ображав її: обзивав, застосовував фізичне та емоційне насильство. Сам Шайа цю інформацію категорично заперечує.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля