Лайм

Вона ще не готова: Оля Полякова чесно оцінила шанси своєї доньки потрапити на "Голос країни"

Зірка вирішила дати відверту відповідь

Українська співачка, тренерка 12-го сезону "Голос країни" Оля Полякова зізналася, що її старша донька Марія мріє спробувати свої сили у популярному вокальному шоу. Проте вона ще не готова, адже участь у "Голосі" потребує серйозної та тривалої підготовки.

Про це зіркова мама розповіла креативному продюсеру програми Володимиру Завадюку під час прямого ефіру в Instagram. "Моя дочка дуже хоче прийти на "Голос". Але, скажу тобі відверто, вона не готова. Їй треба ще позайматися. Наприклад, учасниця цього сезону Марія Сур такого ж віку, як моя Маша, і в такому ж класі. Але дані абсолютно різні. Є люди, яким від народження даний великий голос, і вони 16-17 років можуть співати так, як співає Маша Сур. Вона унікальна дівчинка", - сказала Полякова.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Виконавиця не стала приховувати, що у її 17-річної Маші вже зараз шансів на успіх набагато більше, ніж колись було у самої співачки на початку кар'єри: "У моєї Маші краща ситуація, ніж була у мене. У мене взагалі був маленький голос. Коли я починала вчитися, я свій голос натренувала, просто як м'яз. Моїй Марусьці треба ще потренуватися, щоб бути на тому рівні, на якому приходять люди в "Голос".

Фото: instagram.com/polyakovamusic

"Тому треба ще позайматися. Час працює в плюс. Мені раніше здавалося, що він йде, а я ще не зірка... Так ні. Час працює в плюс. Той, хто працює, йде вперед і має трішки терпіння - до того все приходить вчасно", - підсумувала співачка.

Нагадаємо, Оля Полякова вийшла заміж за бізнесмена, якого звати Вадим. У шлюбі у пари народилося двоє дочок – Марія (2005) та Аліса (2011).

  • У Маші Полякової є свій панк-гурт "Шви". Проте відео з дебютного виступу колективу відразу розкритикували за матюки. На захист дівчини встала зіркова мама, яка не збирається стримувати творчий потенціал доньки заради умовної пристойності.

    А ось Костянтин Меладзе не став відмовляти свою дочку Лію від участі у "Голосі". Судячи з реакції суддів проекту - Потапа, Олі Полякової, Святослава Вакарчука та Наді Дорофєєвої – дівчина має всі шанси пройти сліпі прослуховування.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil