Лайм

Оля Полякова заступилася за доньку Машу після нецензурного виступу її панк-рок групи

Фанати співачки не схвалили творчість її дочки-підлітка

16-річна дочка Олі Полякової Маша опублікувала в Instagram відео з дебютного виступу своєї панк-групи "Шви", яке одразу розкритикували за матюки. На захист дівчини встала зіркова мама, яка не збирається стримувати творчий потенціал дочки заради умовної пристойності.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Maria Polyakova (@mashapolyakova)

"Розумію, що багатьох дуже сильно обурили матюки. Не можу сказати, що я підтримую матюки в піснях, але якби ви колись поцікавилися музикою, яку слухають ваші діти, ви б дуже здивувалися. Тому що музика, яку робить Маша, це просто казочки для дітей, в порівнянні з тим, що сьогодні слухає молодь. Вона розвивається в такому напрямку, це її право. Я можу навіть не бути на її боці, але підтримувати її я буду завжди. Чого і вам зі своїми дітьми бажаю", - сказала Полякова.

На відео, яке співачка опублікувала в Instagram, Маша співає: "У моєму житті настав п***ець". Полякова присвятила дочці окремий пост, похваливши її за сміливість і чесність.

"Маруся! Ти крута! Підірвала, порвала, підняла всіх, а це дуже складно з незнайомими піснями! Ти така трушна, запальничка, бунтарка! Ти енергійніша, голосистіша і відкритіша за мене в твоєму віці. Мені довелося багато років витратити на те, щоб прийняти себе і відкритися, а ти відразу така, як нерв, - творча, пишеш музику, слова. Саме таких артистів сьогодні час! - написала Ольга. - Не слухай нікого, йди вперед, з досвідом прийде майстерність!"

Маша - старша дочка Олі Полякової та її чоловіка Вадима. Також пара виховує 9-річну Алісу.

  • Валерій Меладзе після секс-скандалу з братом назвав Олю Полякову "фріком". Співачка вважає, що артист її принизив, тому дала йому різку відповідь.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також