Лайм

Засиділися вдома? Подивіться на Сьюкі - кішку, яка веде життя справжнього тревел-блогера

Тварина досліджує світ пішки або у спеціальному "котячому" рюкзаку

Поки що один пухнастий улюбленець демонструє своє вміння позувати з різними речами в роті, інша кішка перетворилася на справжнього тревел-блогера. 3-річна бенгальська Сьюкі з Альберти (провінція Канади) мандрує по всьому світу разом зі своєю господаркою.

Мартіна Гутфройнд відвідала зі своєю кішкою 11 країн у Європі за два місяці, а за неймовірними пригодами цієї парочки стежить майже 2 мільйони підписників у Instagram та більше 100 тисяч на Youtube. У коментарі виданню Insider Мартіна зізналася, що відколи в її житті з'явилися Сьюкі, вони з нею нерозлучні. Подорожі з улюбленцем дозволяють подивитися на світ і все, що відбувається, "розслабленішим поглядом", каже дівчина.

Фото: instagram.com/sukiicat

Фото: instagram.com/sukiicat

Гутфройнд привчила кішку до повідка, щоб тій було комфортно досліджувати світ. "Коли ви привчаєте тварину до повідка, дуже важливо щоб у неї це асоціювалося з позитивним досвідом. Тому якщо улюбленець ніколи не був на вулиці у повідку, не намагайтеся виводити його в перший день. Винагороджуйте звіра великою кількістю смаколиків за носіння повідка, також не варто носити його занадто довго. Почніть з 5-10 хвилин - так тварині буде легше звикнути", - пояснила Мартіна.

Фото: instagram.com/sukiicat

Фото: instagram.com/sukiicat

Розсекретила власниця кішки і те, як їй вдається зробити такі неймовірні кадри зі Сьюкі: "Вона просто любить сидіти і спостерігати за тим, що відбувається, так що тут немає нічого складного. Попередньо я встановлюю налаштування камери: вибираю режим високої безперервної зйомки з короткою витримкою - це значно спрощує процес фотографування”.

Фото: instagram.com/sukiicat

Мартіна поділилася, що під час польотів Сьюкі "трохи дратується", оскільки змінюється тиск повітря. Проте вже після зльоту кішка заспокоюється та засинає.

Фото: instagram.com/sukiicat

Зазвичай 3-річна бенгальська кішка досліджує світ пішки, але коли сильно втомлюється чи просто не хоче йти, то власниця пересаджує її у спеціальний "котячий" рюкзак.

Фото: instagram.com/sukiicat

Якщо після побачених яскравих кадрів ви почали замислюватися про те, щоб і собі завести таку кішечку, то не поспішайте і добре все обміркуйте: "Бенгали, як правило, мають дуже високу енергію, їм потрібно багато розумової стимуляції, щоб бути щасливими. Якщо у вас немає часу гратися з ними або регулярно виводити їх на вулицю, можливо, цей тип кішок вам не підходить!" – зазначила Мартіна.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії