Лайм

Кілограми у всіх різні: Олександра Заріцька розповіла про схуднення на 35 кг

Артистка ніколи не називала свою максимальну вагу

Співачка гурту KAZKA Олександра Заріцька після схуднення на 35 кілограмів зізналася, що зараз для неї здоров'я в пріоритеті. Вона задоволена тими змінами, що сталися, і готова своїм прикладом надихати інших людей.

В інтерв'ю Славі Дьоміну виконавиця розповіла детальніше про своє кардинальне перевтілення. Також вона розсекретила, коли зрозуміла, що зайві кілограми не йдуть їй на користь: "Знаєш, у моєму житті був період, коли мені було важко співати, ходити багато... Я зрозуміла, що здоров'я має бути в пріоритеті. Я вже наблизилася до того, щоб бути здоровою, і щоб мені нічого не заважало отримувати кайф від життя", - сказала Заріцька.

Фото: instagram.com/kazka.band

"Я схудла на 30-35 кілограмів. Я ніколи не говорила, скільки максимально важила, бо для мене це непринципово. Кілограми у всіх різні. Головне, щоб люди бачили, що існують зміни. Людина може змінитися, якщо захоче. Мені здається, важливіше розповісти людям про те, як це можна зробити [схуднути] і показати на власному прикладі.А питання “Скільки важила?” - це таке, просто цифри”, - додала артистка.

Фото: instagram.com/kazka.band

Ще зовсім недавно співачка мала проблеми з прийняттям себе, але тепер це в минулому: "У моєму житті був момент, коли я навіть не хотіла дивитися в дзеркало. Це було дуже важко, тому що в тебе постійно поганий настрій", - розповіла раніше Олександра.

"Якщо ти ставишся класно до себе, любиш себе в дзеркалі, впевнений у своєму вигляді, навіть у якихось складочках на тілі, то згодом люди це зрозуміють і теж закохаються в тебе", - переконана знаменитість.

Фото: instagram.com/kazka.band

Нагадаємо, Олександра Заріцька - українська співачка, солістка гурту KAZKA, учасниця шоу "Голос країни" та "Х-фактор". У 2017 році вона разом із Нікітою Будаш створила гурт KAZKA. Цього ж року колектив презентував свій перший сингл, із яким музиканти пройшли кастинг на шоу "Х-фактор". У 2018 році група взяла участь в українському національному відборі на "Євробачення-2018", де зайняла 15 місце.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації